Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Jagad av andar/spöken

2014-12-18 09:50 #0 av: CarroF91

Detta kanske är fel grupp, men jag testar. Annars får ni ta bort mitt inlägg

Drömde i natt att jag blev jagad av en ande/spöke.
I drömmen var jag ute och gick med min pojkvän. Helt plötsligt tar någon/något tag i min tröja och drar mig bakåt. Jag tror först att det är min pojkvän som drar i mig, men när jag vänder mig om är han borta. Jag börjar springa och ser min pojkvän stå och titta in i ett buskage, och när jag försöker prata med honom är han som besatt, och beter sig jättemärkligt. Sen vaknar jag av att jag är helt genomsvettig med en obehaglig känsla i kroppen.
Någon som vet vad drömmen kan betyda?

Anmäl
2014-12-18 10:01 #1 av: taylor__lambert

Att bli jagad har jag för mig betyder att du springer iväg från något, undviker något som egentligen bör tas itu med.

Sajtvärd på Hundparkour.ifokus & CockerSpaniel.iFokus

Underskatta aldrig värmen från en kall nos Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.