Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Skulle behöva hjälp med att förstå

2014-12-17 11:40 #0 av: jessber

Hej skulle behöva hjälp med att tolka en dröm eller tanke. Tidigt i våras så hade jag en dröm som va väldigt stark, det va en man som dök upp med ansikte och namn, bilden fans kvar i flera dagar både dag och natt så tillslut så googla jag på namnet och där fans han och bilden stämde in i minsta detalj. Det visade sej också att samtidigt som han dök upp i drömmen så va han på genomresa i Sverige, han bor i Usa. Han dyker fortfarande upp i tankar och drömmar och jag vet inte vad det betyder. Börjar nästan att  kännas som om någon har kidnappat min hjärna och vill få fram något men jag vet inte vad. Så nu hoppas jag att någon kan hjälpa mej.

Anmäl
2014-12-19 11:18 #1 av: Nirvana_Ophelia

Det här låter verkligen som om någon kidnappat din hjärna.

Skumt! Du är kanske synsk?  Vet inte vad jag ska tro, PMa mig!

Anmäl
2014-12-19 12:05 #2 av: Magi-cat

#0, #1 Ingen kan kidnappa någons hjärna! (Fast ni menar förstås lite bildligt så där, som när något "fastnar i huvudet"?) Men det kan inte vara kul att känna så, det förstår jag.

Du kanske redan sett en bild på den där mannen fast du glömt det och så dyker bilden upp igen och du reagerar förstås starkt. När du väl fäst dig vid att det är något särskilt med drömmen och mannen blir det lätt att du drömmer igen osv så det blir bara större.

Fäst inte mer avseende vid det här utan när bilden dyker upp igen, byt ut den tanken mot något som gör dig glad eller en symbol för något positivt så försvinner den snart. Eftersom bilden/drömmen inte känns bra, så behöver du släppa iväg den och inte fästa mer avseende vid den.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2014-12-20 06:43 #3 av: jessber

Jag har provat det att fokusera på annat men då kommer bilden och namnet ännu starkare och så får jag en nästan migrän liknande huvudvärk. Så hittills är bästa sättet att låta bilden vara där tills den ger upp och avtar själv. Låter konstigt men kan inte förklara bättre.

Anmäl
2014-12-21 15:32 #4 av: Coralines Ghost

Sett låter oerhört konstigt och samtidigt lite spännande. Hur kan något sådant här hända? Hur säker är du på att du inte sett eller träffat den här personen förr?

Anmäl
2014-12-24 05:18 #5 av: jessber

Jag är helt säker på att jag inte har set eller hört talas om honom till hundra procent,

Anmäl
2014-12-24 12:04 #6 av: Huygens

Se även Drömtydning Freud.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.