Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Hjälp med drömtolkning

2014-12-15 13:06 #0 av: 96pase

Hej! Hoppas alla har en bra dag! För ett par nätter sedan drömde jag om att jag och mamma åkte i vår bil  på samma väg som jag åker till skolan på. Då ser jag ett STORT flygplan, ett något futuristiskt (framtida) flyglam i färgen svart. Planet störtar men inte på något farligt vis. Den landar utan landnings ställ rakt ner i gräset alldeles nära flygplatsen. Jag tänkte att det skulle gå dåligt för planet men landningen var så mjuk och försiktig. Senare tittar jag och mamma på planet och konstaterade att det gick bra för planet.

 Vad innebär detta?

Anmäl
2014-12-15 15:31 #1 av: Fjäril

Kanske en oro (runt dig själv) för förändringar eller något du ska göra? 

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-12-15 17:07 #2 av: Magi-cat

Jag har hela mitt liv haft återkommande drömmar om flygplan och flygplanskrascher i oändligt många varianter, oftast inte farliga, utan mer som du beskriver. Ibland är jag medveten om att jag drömmer, och tänker typ "jaså drömmer jag om det här nu igen"Pratar i nattmössan, ibland inte.

Jag brukar ha ett hum om drömmar och drömtolkning, men de här går jag bet på. Funderar

Kanske är det helt enkelt som Fjäril säger att det finns oro runt något beslut eller en förändring. I alla fall betyder det inte att planet man åker med ska störta, utan man mjuklandar.Skämtar

Det vill säga, något så här för dig: Du åker till skolan alldeles som vanligt men i framtiden ska du färdas på annat sätt (=bli självständig). Det kan kännas osäkert, men allt går bra. Du landar mjukt på landningsställen. (=är bra förberedd)Glad

Lycka till! 

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2014-12-15 19:12 #3 av: overnaturligt

Tror du oroar dej för framtiden och vad den kommer med till dej. Allmänt eller om nåt särskilt som eventuellt hör ihop med din mamma okcså. Men att du visar dej själv att det blir faktist bra.

Anmäl
2014-12-15 20:34 #4 av: 96pase

Wow, tack! Det pirrar och känns konstigt i magen på samma gång när ni berättar detta! Jag har gått 2 och ett halvt år på barn och fritidsprogrammet och har aldrig varit något intresserad av det men däremot så har jag testat på bygg programmet och det kändes bra och helt rätt men så kom denna dröm kort efter prova på dagarna och fick mig på fall om det verkligen var rätt eller inte. Mamma och jag har delade åsikter om beslutet, tack så mycket!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.