Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Övrigt

Ofredande

2014-12-13 16:58 #0 av: JoHo

Ja, vad säger man?
http://www.dn.se/nyheter/varlden/medium-ofredade-kvinnor-sexuellt/

Anmäl
2014-12-13 17:03 #1 av: Sjöstjärna

Att det finns idioter inom alla yrkeskategorier?

Anmäl
2014-12-13 19:05 #2 av: Fjäril

Till att börja med har Sjöstjärna gett ett bra svar, för det andra undrar jag vad du tycker det är att diskutera? Om det finns en sanning bakom det där så är det väl ingen som skulle diskutera emot?! Och sist men inte minst: jag vet inte vart du vill komma till med dina_allt_som_ofta-länkar om "dåliga" personer inom den mediala branschen, men det finns sådant överallt.

Jag anser inte att det finns något mer att säga utan låser tråden. Jag drar skygglappar på, vad är det mer jag har hört att vi paranormalister gör? Äh det spelar ingen roll, men glöm nu inte, för all del, att skriva om detta på andra sajter. Det vore jättetråkigt om de missade veckans nyhet.

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.