Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Har någon ringt en spådam?

2014-12-12 10:49 #0 av: Malificent

Jag är väldigt ny här och jag har ett stort intresse för detta med medialitet och spådom och jag tror absolut på det. Det finns massor med spåkvinnor runt om i detta land och vissa är inte lika seriösa som andra tyvärr. Jag har sökt massor om detta på internet och jag har blivit spådd flera gånger men inte på telefon. Det jag funderar på är om någon provat dessa betalnummer som tillexempel synskonline? Har ni erfarenhet av detta? Jag tänker så att om jag kan betala flera hundra kronor för en spådom som skickas till mig via Email så kan jag lika gärna lägga några hundra på telefonräkningen och få prata med en faktisk person. Jag vill gärna ta del av era erfarenheter också innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra.

Anmäl
2014-12-12 10:59 #1 av: Magi-cat

Med erfarenhet av att själv ha suttit på spålinje, skulle jag råda dig att inte använda den vägen. Du vet aldrig var du hamnar, en seriös och kunnig eller någon vem som helst...

Sök hellre någon på bra rekommendationer, någon där magkänslan stämmer för dig.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2014-12-12 11:00 #2 av: Amandla

Jag ger ärligt talat inte ett ruttet öre för många av de där telefonlinjernas "medium". Du har ingen aning om vem du kommer att tala med, vad denne kan och så ska du betala dyra pengar för det h*n säger. Har du tur råkar du få en person som kan en del, men annars riskerar du att få någon som knappt vet vad en tarotlek är och än mindre hur den ska tolkas (eller vilket redskap nu personen sägs använda). 

Den enda jag kan rekommendera är Ylva Trollstiernas linje, för där vet jag att det är kvalitet, hon anställer enbart folk som verkligen kan det dom ska. Jag har träffat henne personligen flera gånger, hon anses som en av de mest kunniga på tarot i hela världen, har skrivit massor med böcker i ämnet och håller ofta populära kurser.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-12-12 11:25 #3 av: Magi-cat

#2 Instämmer helt, Amandla.

Ylva är i en klass för sig.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2014-12-12 11:27 #4 av: Amandla

SkrattarVisst är hon! 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-12-12 13:27 #5 av: Valentine

Ringa till betallinjer är inget jag kan rekomendera iallafall. Min väninna gjorde det, och gick  på allt som sades och tyckte hen var så bra. Hon ville även att jag skulle ringa dit när jag var hemma hos henne, javisst varför inte? Inte för att jag tror på dessa, men gjorde det ändå. Då visade det sig efter att jag lagt på att spådamen sagt exakt samma sak till mig som hon tidigare sade till min väninna. Där sprack min väns bubbla, spådamen som sade att det skulle komma in en stor summa pengar osv.. haha.. gjorde det dedå?! Nope inte ett öre, vi får fortsätta knega :)

Anmäl
2014-12-12 13:49 #6 av: Magi-cat

#5 Bra lärdom. :-) Det enda som ger deg är eget kneg. :-)

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2014-12-12 14:54 #7 av: Aleya

Skulle aldrig ringa en linje där dom tar 20 kr/min.

då kan du lägga dina pengar på bättre saker.

Såg faktiskt en dokumentär där dom visade hur dessa medium jobbar. Och det är rent trams.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-12-12 16:19 #8 av: Valentine

#6 Javisst :) Så sant så!

Anmäl
2014-12-13 00:52 #9 av: pirri17

Vill du slösa pengar på betallinjer för en spådam så är det dina pengar som ryker, hellre vill jag ha en ny vit platt tv istället!

Anmäl
2014-12-13 13:49 #10 av: Malificent

Tack för alla snabba svar men jag fick då en fundering. Om ni absolut inte tycker att dessa medium och spådamer är något att rekommendera varför har mina vänner som provat fått så positiva resultat då? I detta land finns det massor av spådamer och alla har fått bra kritik lika väl som dålig. Kan det då inte finnas de på en betallinje som faktiskt är duktiga?

Med vänliga hälsningar

Malificent

Anmäl
2014-12-13 13:52 #11 av: Aleya

#10 brukar inte länka till flashback. Men läs detta så förstår du vad jag menar med mitt senaste inlägg https://www.flashback.org/t2087871

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.