Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Mytologi/Naturväsen

två frågor

2014-12-11 22:22 #0 av: Kaizy

Hej jag har två frågor som jag vill kunna få svar på. 

jag tror väldigt mycket på allt övernaturligt, varulvar vampyrer häxor spöken  osv.

jag kan känna av hur andra mår genom att vara nära dom känna desas aorer  och kolla på deras ögon, jag märker direkt på folk om dom mår dåligt eller om det är något anorlunda med dom.

jag har vänner till mig som kan se och höra spöken, jag kan inte, men jag vill kunna, kan jag på något sätt öppna mig så jag ser dom?

kan man ha två själar i en kropp?

Anmäl
2014-12-11 22:26 #2 av: Kaizy

sorry, borttaget nu

Anmäl
2014-12-11 22:37 #3 av: Amandla

Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-12-12 08:07 #4 av: pirri17

Crazy! Man kan inte ha två själar i en kropp! Finns inte varulv, vampyr! Men allt annat finns! Sluta med fantasier! Det är bara ledsna personer som man ser i deras ögon! Jag kan se andar och små gråa dvärg tomtar och änglar och min döda pappa ibland! Min mamma är lite synsk! Vill gärna hjälpa spöken att få frid och gå till ljuset! Och rensa bort minnen från händelser som tiden/huset har spelat in vad som hände! :-D

Anmäl
2014-12-12 08:12 #5 av: pirri17

Jag har en egen katt som är 6 år! Jag och min katt Måns, vi har fått andra katt besök från andevärlden som min katt har reagerat på, djur har också tjätte sinne!

Anmäl
2014-12-15 18:59 #6 av: overnaturligt

Nej säger jag. Vi har bara en själ i vår kropp. Men vi kan få kontakt med andra själar och då kan det värka som man har två själar, fast det inte är så. Och så kan vi va kluvna i våra tankar som får oss att värka va olika själar.

Anmäl
2014-12-16 00:32 #7 av: Kaizy

okej, men min förta fråga, kan jag öppna mig så jag kan känna av spöken?

Anmäl
2014-12-16 18:38 #8 av: [Dharma]

# 0 Kaizy Glad

Det kallas för empat när man känner in andra människors energier,man kan se deras aura och man kan så klart se i blicken vad för en sorts människa man har att göra med och det behöver man inte vara andligt känslig för att både se och känna,det är en naturlig instinkt vi människor har inbyggda.

Svar på fråga nummer två,ja man kan ha två själar i sin kropp men det beror på så många olika orsaker.

Ibland kan en människa känna att hon inte klarar av sitt eget liv då kan en  walk in gå in och ta hennes andes plats och slutföra den uppgift som man själv inte kunde klara av och det är ett byte som sker mellan oss och våra guider.

Det finns vissa nackdelar med den biten och det är personlighets förändringar som kan uppstå i takt med att någon gör en walk in just för den första anden inte kan klara av sin uppgift vilken kan bero på många orsaker och när en ny ande träder in i kroppen sker ju så klart vissa förändringar personlighetsmässigt.

Det här är ovanligt men det förekommer och är inget vi behöver oroa oss för eftersom vi så ytterst sällan möter det här fenomenet men finns gör det och det handlar hela vägen om goda syften för att anden ska förbli så ren som möjligt Glad

Anmäl
2014-12-16 19:09 #9 av: Kaizy

#8

okej, men idag så vaknade jag med en känsla a oro, att något inte stod rätt till. kände efter om det var något med mig eller någon annan som påverkade mig. då känner jag att det är inte jag som är orolig utan att det kommer från någon annan. kollar med den personen jag tror att det är och då stämmer det att allt inte är bra hos den personen jag kände att det var fel hos.  var det bara en tillfällig känsla eller var det något annat?  

Anmäl
2014-12-17 05:49 #10 av: pirri17

En transmedium kan ha ibland två själar i sin kropp!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.