Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Kändisar möter spöken

2014-12-07 16:23 #0 av: Huygens

Tänkte det kunde vara idé med en tråd om kändisar som oplanerat mött spöken.

Vi har Leif G W Persson, han som är med i Veckans Brott. Nu har han stött på ett spöke, som steker fläsk och kokar bruna bönor. Apropå alla trådar om spöken som sprider lukt.


Anmäl
2014-12-11 11:05 #1 av: Huygens

Deltagarna i Paradise Hotel 2014 upplever att det spökar i hotellet dom bor på. Möjligheten att TV-teamt gör specialeffekter är dock inte noll. Energierna som frigörs i programmet, svek, kärlek, vänskap kan också påverka folks upplevelser. En av deltagarna anser det även sannolikt med existensen av sjöjungfrur pga av olika indikationer och bevis.


Anmäl
2014-12-25 10:04 #2 av: Huygens

Kate Hudson och Goldie Hawn berättar att dom kan se spöken. Tyvärr är artikeln inte så utvecklande. Kanske finns det bättre källa någon annanstans?


Anmäl
2014-12-25 17:50 #3 av: pirri17

Vad spännande! Stackars dom som dog tidigare där i Paradis Hotell för längesen!

Anmäl
2014-12-26 00:09 #4 av: Huygens

#3 Det kan ha hänt mycket där, om det är en gammal herrgård som gjorts om till semesterställe. Fast man får tänka på djurlivet också som kan bli misstaget för att vara spöken. Det fanns både landkrabbor och näsbjörnar som rörde sej inne på området och inne i rummen på Paradise Hotell. Jag tror att näsbjörnarna var lite extra intresserade av frukterna i drinkarna som gästerna lämnade på natten.


Anmäl
2015-01-06 12:07 #8 av: JoHo

Vad är det som gör just kändisar så intressanta i detta sammanhang?

Anmäl
2015-01-09 07:42 #9 av: Magi-cat

Ulf Dageby, Nationalteatern, om sitt möte med "spöken":

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article17898084.ab

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.