Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Drömmar och besök

2014-11-30 15:56 #0 av: Mia-45

Haft problem med sömnen nu ett tag. Och när jag väl somnar så drömmer jag konstiga drömmar. 
Som inatt...drömde jag satt i ett slags hål i marken och försökte ta mej upp. Jag tog mej upp och då vaknar jag. Känner då att jag inte är ensam utan har besök. 
Känns inte välvilligt utan jag känner nästan skräck. 
Ber det gå men det envisas med att vara kvar. 

Är detta något som dröjer sej kvar från drömmen eller har jag verkligen besök?
Om jag ska lita på mej själv och känslan så säger den att jag har det. 
Men vill höra vad andra tror. 

Anmäl
2014-11-30 16:27 #1 av: Fjäril

Själva drömmen känns lite som du beskriver den, att du "sitter fast i ett hål" men att du är på väg att klara dig ur situationen. Vad gäller besök har jag ingen aning. Jag tror inte att det är så utan mer en olustkänsla kring något i livet som påverkar dig negativt.

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-11-30 16:33 #2 av: Mia-45

Ja drömmarna ger mej en väldans olustkänsla. Och det jag känner om att jag har besök. Det är så intensivt. Känns som om någon står och glor på mej. 
Jag har en del situationer i livet som är lite besvärliga just nu...det är nog det som följer mej i drömmarna. 

Anmäl
2014-11-30 16:36 #3 av: Fjäril

Du kanske kan relatera obehaget (om "det" du upplever som står och tittar på dig) till någon person? Alltså om du i verkliga livet känner obehag över någon (rädsla eller vad som helst) som gör att du känner så där i drömmarna?

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-11-30 16:42 #4 av: Mia-45

Nej jag känner inte obehag över någon person alls. 
Det är saker som är lite besvärliga i livet just nu. Alltså inget emot någon person. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.