Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Någon besöker oss

2014-11-29 11:49 #0 av: Heraxx

Nu har vi vaknat av konstiga saker flera nätter i rad. Min son som sover i källaren ser skuggor i rummet och saker som flyttar sig. Nu har den här anden blivit ännu mer aktiv. Den flyttar tavlor, öppnar hans fågels bur mitt i natten och en annan gång sätter den på stereon så han vaknar. Han ringde mig som sover på översta våningen, men förstod inte att det var han eftersom inget nummer visades på displayen!
När jag förstod att det var han gick jag ner till honom, då var han jätterädd och skakade. En vit skepnad hade visat sig tills jag kom och tände ljuset. Förslag på hur vi kan få reda på vem detta är och vad den vill? Så vi kan få sova om nätterna. Flera andra incidenter har hänt. Saker som flyttats och glas som klingar.

Anmäl
2014-11-29 14:22 #1 av: Heraxx

Någon som kan hjälpa oss??

Anmäl
2014-11-29 14:22 #2 av: Heraxx

Någon som kan hjälpa oss??

Anmäl
2014-11-29 15:08 #3 av: Amandla

Ha lite tålamod, medlemmarna har säkert fullt upp med adventspyntande, julmarknader och vanligt helgbestyr. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-11-29 21:42 #4 av: PetitePuma

Testa att säga åt honom på skarpen att nu är det vi som bor här och vi vill sova ifred, eller liknande. Kanske innan ni går och lägger er säger högt "Och ikväll vill vi inte vara med om något som stör!". Ibland funkar det har jag förstått. Men det beror ju på vem det är... 

Anmäl
2014-11-30 08:45 #5 av: Huygens

Av okänd anledning känner jag mej väldigt tveksam att skriva eller att försöka kontakta någon ande relaterat till det som beskrivs. Jag tror att vad som än sker, är det tveksamt om ett utomstående medium kan lösa problemet på ett enkelt sätt.

Om jag ska säga något alls så tror jag att familjen själv måste försöka lösa detta. Alltså att dom vuxna kanske bör göra något.


Anmäl
2014-11-30 15:50 #8 av: Mia-45

Ta dit ett bra medium som kan hjälpa er. Både med att få kontakt och att få bort anden om ni vill det. 

Anmäl
2014-12-01 18:38 #10 av: Heraxx

Vet inte varför mitt inlägg kom två gånger ovan. Konstigt!
Men, tack för era svar! Någon som känner något bra medium i Nordvästskåne? Jag tror inte det är en hallucination...
Det har visats skuggor både natt och dag som inte kunnat förklarats.
Vad menar du huygens med att vi vuxna ska göra något? Min son är femton år ska kanske tilläggas...

Anmäl
2014-12-09 12:31 #11 av: PetitePuma

Har ni bott där länge?

Anmäl
2014-12-10 06:18 #12 av: Heraxx

Ja ganska länge. 15 år. Vi har haft andra små händelser innan men inte så mycket på en gång.

Anmäl
2014-12-10 22:17 #13 av: Forest

Jag hoppas att du fått bra tips via pm på vart du kan vända dig jag tror inte ni kan göra så mycket själva utan behöver hjälp för att se varför denna gör så mycket för att bli sedd. Håller tummarna själv vet jag inte vart ni kan vända er tyvärr. 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.