Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Off Topic

Urnsättning, okej klädsel?

2014-11-17 09:54 #0 av: Bufflan

Min pappa kommer idag urnsättas och då jag vet att han var en sådan man som gillade färger så känns det fel på något vis att gå helt i svart när jag och mina morföräldrar närvarar vid hans urnsättning idag.

Jag menar min pappa var den som med glädje gick omkring i en tshirt och illrosa kalsonger och på vilket sätt skulle han då bli upprörd om han från andra sidan såg mig gå omkring i denna kjolen http://sv.tinypic.com/r/34j507q/8 (den längst till vänster) som jag just nu undrar om vaktmästaren på kyrkogården plus mina morföräldrar kan ta illa upp av.

Så har någon av er varit med om någon från den andra sidan som har tagit illa upp av  någons klädsel på en urnsättning?

Anmäl
2014-11-17 10:31 #1 av: Åsa S

Har bara varit på urnsättning då min lillebror begravdes och vi hade nog mera vanliga vardagskläder på oss. Att ha färgglada kläder vid urnsättning tycker jag är OK ifall man vet att den som begravdes tyckte om det. Däremot kanske man inte ska ha alltför korta kjolar, tröjor som nästan visar brösten och dyl. speciellt bland de äldre som är med kan nog det ses som väldigt olämpligt + som tradition ska man täcka sig en hel del vid kyrkliga aktiviteter (det är därför de kungliga aldrig har djupa urringningar och dyl när de gifter sig). Sånt är nog viktigare än vilken färg kläderna har.

Anmäl
2014-11-17 10:35 #2 av: Bufflan

Tack för ditt svar. :) min kjol är ju till knäna så jag vill inte gå i en kort kjol just delvis för att det är höst och jag har ingen lust med kort heller :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.