Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Mycket övernaturliga händelser , men bara här

2014-11-11 11:22 #0 av: Snöstorm

Jag är inte nån 100% troende när det gäller spöken. Däremot har jag alltid varit mörkrädd, rädd för att vakna o se ett spöke vid sängen.
Jag flyttade för några år sen o då började det. Det hände massa i det nya huset, de första nätterna kunde jag inte sova för allt oväsen, dörrar som slog, steg utanför sovrumsdörren, mm, mm. Men det hände bara när jag sov själv, sov min kille här hördes inget.
Sen såg jag vid några tillfällen skepnader på natten, och på dagen såg jag en kille i mitt kök genom fönstret. Som om nån satt där, efter har det varit lugnt förutom en hand på axeln när jag håller på att somna några ggr.
Nu har min kille börjat höra att nån går här inne, han säger att folk som tror på spöken är sjuka i huvudet så jag har inte vågat berätta mina upplevelser, men nu hör han också. Hör någon utan för dörren och går o öppnar mm mitt på dagen b.la.
Så i går letar jag efter min telefon, letar som en tok på ALLA ställen. Men den är ingenstans. I morses ligger den jämte mig i sängen. Är säker på att den inte var där igår.
Vad vill han?
Jag får en känsla av att det är en han i övre tonåren, tror han är snäll, men hur vet man.
Eller.... Inbillar man sig bara?
Om han är kopplad till mig borde han ju inte bara finnas här.
Hjälp mig att förstå. Det verkar helt konstigt.

Anmäl
2014-11-11 11:24 #1 av: Mia-45

Du ska lita på din känsla...Det är en känsla man annars inte har. 
Man kan tro man inbillar sej och är dum i huvudet. Men det är man inte. 
Så gå på din känsla.. 

Blomma

Anmäl
2014-11-11 12:24 #2 av: Snöstorm

Men vad vill "han" ? Hjälpa mig med något eller bara visa att han finns?

Anmäl
2014-11-11 12:27 #3 av: Mia-45

Jag vet inte vad han vill. 
Ibland räcker det med att bara bekräfta de. Att man vet att de finns där. 
Om han är kopplad till dej så kan han vara där du är...inte bara hemma och i sovrummet. Men det kanske är lättare att få kontakt med dej då du är mellan sömn och vaket tillstånd. 
Fråga honom vad han vill. Det som kommer till dej först är det som stämmer. 

Blomma

Anmäl
2014-11-11 12:32 #4 av: Snöstorm

Det känns som han vill ge mig tröst. Det är inte konstigt efter som jag varit väldigt sjuk, men han är bara här, ingen annanstans.
Han vill ge mig tröst och hopp, är det inte konstigt för ett spöke?

Anmäl
2014-11-11 12:33 #5 av: Mia-45

Nej det är inte alls konstigt. De känner ju av hur vi mår. Så ta till dej trösten och tro på hoppet. 
Blomma

Anmäl
2014-11-12 05:23 #6 av: pirri17

4# Har du nån anhörig som dog förut någon gång så kan det vara han som vill trösta dig när du är sjuk?!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.