Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m.

Trollbord

2014-11-06 21:43 #0 av: miamedium

Fler som har ett trollbord?

Anmäl
2014-11-07 07:02 #2 av: pirri17

Har ingen!

Anmäl
2014-11-07 12:44 #3 av: miamedium

Det är inte många som har ett som det inte finns så många av dem.

Anmäl
2014-11-07 21:44 #4 av: The_pearl

Har aldrig hört talas om ett trollbord, vad är det för nåt? :)

Anmäl
2014-11-07 23:04 #5 av: miamedium

Ett ”riktigt” trollbord är av obehandlad al. Den har tre ben- ett för ja, nej och räkna. Bordet ska vara i natura så inge färger och lack behandling. Det får heller inte finnas spik eller skruvar i bordet. Jag ska se om jag kan fota en bra bild så får ni se hur ett bord ser ut.

Med detta bord kan man prata med andevärlden, man känner direkt om det är dålig eller bra kontakt, bordet kan dansa, stå balanserat på ena benets topp, kramas mm.

Anmäl
2014-11-08 04:01 #6 av: Imperialiss

Är det som en annan form av anden i glaset fast då med ett bord istället? Och den svarar ja/nej o kan räkna. Men det går ut på samma sak ungefär eller?

Jag har aldrig sett ett mer än på bild, men hade en äldre släkting som svor på att hennes/deras bord "dansade" som hon sa.
Dom hade det undanställt men tog fram det vid seanser tror jag. Jag var inte ens född då men har fått det berättat i efterhand.

Jag tycker det verkar lite läskigt men är å andra sidan rädd för det mesta haha.
Om man känner att det är en dålig kontakt, vad gör ni då? Eller kan man välja att avbryta kontakten då?

Anmäl
2014-11-08 10:06 #8 av: miamedium

Jag tycker det är stor skillnad på anden i glaset o trollbord, för anden i glaset drar in elände o luras. Trollbord känner man (iaf jag) snabbt om det är dålig "person" och därmed kan avbryta.

Anmäl