Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Märklig upplevelse när jag var 13 år.

2014-10-30 18:22 #0 av: FannyCardegard

När jag var runt 13 år hade jag en märklig upplevelse som jag nog aldrig kommer glömma. Jag skulle till brukshundsklubben och väntade på att bli upphämtat av min kompis och hennes mamma. Då bodde jag på landet med egen uppfart så jag hörde att en bil körde upp till huset. Jag tittade ut genom fönstret på ytterdörren och ser deras blå kombi stå på uppfarten. Jag tar min hund och min väska och går ut, men det är ingen där uppfarten är tom. Ett par minuter senare rullar deras bil upp på uppfarten och jag åker på min agilityträning. 

Jag har börjat tänka mer och mer på det här på sistone, vilket nog beror på andra konstiga drömmar och sådant jag inte riktigt kan förklara. Kanske är jag bara en väldigt känslig person med intuition. Någon som vet vad det jag nyss berättade kan röra sig om?  

Anmäl
2014-10-30 19:21 #1 av: Lynxx

Vad jag förstår - så kan du "varsla" - känna på dig det som strax kommer att hända.

Mina föräldrars grannfru var bra på det - hon kunde börja prata om ngn - en stund senare ringde elr. dök denne upp irl. Glad

//L

Anmäl
2014-10-30 19:54 #2 av: tarantass

Ja, varsel av folk som ska komma lär vara rätt vanligt och ha varit länge. Här finns fler trådar om det och det nämns redan i isländska sagor, ibland på så vis att personens följeväsen eller fylgia (ofta ett djur) visade sig innan personen själv kom.

Anmäl
2014-11-01 08:14 #3 av: pirri17

Detta har jag hört talas om tidigare som en väninna till mig hade, det känner jag igen!

Anmäl
2014-11-01 08:48 #4 av: Lynxx

Det finns ett gammalt uttryck: "När man talar om trollen - så står de i farstu'n".

Även om det ursprungligen betydde att man frammanade dåliga saker genom att prata om dem. Motsvarande detta - finns även i flera andra språk.

//L

Anmäl
2014-11-05 18:25 #5 av: FannyCardegard

Jag känner ofta på mig saker. Reagerar ofta före hunden om någon kommer. Känner ibland på mig vem det är som kommer/ringer innan jag öppnar/svarar. Min mamma har alltid sagt att det är intuition och att jag alltid ska lyssna den. 

Anmäl
2014-11-06 04:32 #6 av: pirri17

Jag minns att när telefonen ringde sprang jag ner för trappan och sa för mig själv att det är den personen som ringer och jag lyfter upp luren och sa "Hej, Sigrid!" Då vart hon chockad och undrar hur jag visste att det var hon! Utan nummerpestation! Det går att öva upp det!

Anmäl
2014-11-16 00:30 #7 av: Tildali13

nästan samma sak hände mig en gång,

jag låg och sov (det var mitt på dagen men jag var trött, hehe) jag hör hur någon öppnar ytterdörren, kommer in och stänger den, sen är det helt tyst. jag går dit och kollar men det är ingen där. så jag kollar igenom hela huset men det var bara jag hemma. men sen efter ca 30 min hör jag hur någon kommer in igen så jag går och kollar och då var det min lillasyster som hade kommit hem. Jag var lite chockad resten av dagen men sen har jag inte tänkt så mycket mer på det.

Anmäl
2014-11-16 08:08 #8 av: J-Artur-K

Handlar om starkare förmågor om man läser vad han skriver i min åsikt.

Är ju inte vanlig varsel vi pratar om här Skrattar

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-11-16 08:14 #9 av: J-Artur-K

https://www.youtube.com/watch?v=OwIFRm7sy8E

https://www.youtube.com/watch?v=LNgHOGKzLWs

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-11-16 08:36 #10 av: J-Artur-K

https://www.youtube.com/watch?v=OwIFRm7sy8E

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-11-16 08:44 #11 av: J-Artur-K

Hon skrev = "Jag hörde att en bil körde upp till huset. Jag tittade ut genom fönstret på ytterdörren och ser deras blå kombi stå på uppfarten. Jag tar min hund och min väska och går ut, men det är ingen där uppfarten är tom. Ett par minuter senare rullar deras bil upp på uppfarten och jag åker på min agilityträning"

Är därför jag tar upp denna film för roligt. Han ser in 5 min i framtiden o kan uppleva lika dant är 5 min in  i framtiden ,Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-11-16 08:46 #12 av: J-Artur-K

Fast är bara ina åsikter jag skriver. Inget annat Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-11-17 08:05 #13 av: vinden är min mor

Jag tror att du har en stark intuiton och är bra på att känna varsel.

ett varsel kan  bero på att den som är på väg tänker på att snart kör jag upp på uppfarten hemma. har du en stark koppling till den som ska ringa/ komma kan du plocka upp tanken från personen i fråga. Jag är själv lika dan.

Anmäl
2014-11-18 06:28 #14 av: J-Artur-K

#13 Är intuition inbladat men inte bara det i min åsikt tror jag.

"Jag tittade ut genom fönstret på ytterdörren och ser deras blå kombi stå på uppfarten. Jag tar min hund och min väska och går ut, men det är ingen där uppfarten är tom. Ett par minuter senare rullar deras bil upp på uppfarten och jag åker på min agilityträning. "

Det där ser man inte genom intuition i min åsikt. Intuition handlar om inre känslor.

Förklarar inte slutet o man måste se hela bilden av händelsen o det som berättas.

Men är endast min åsikt. Men himla stark intuition om känslor blir fysisk syn också visste inte att det gick om det går. Men man lär sig något nytt varje dag  Glad

(mena inte var nedlåtande eller så . Skriver det som ironi / skämt inte riktat mot dig personligt)  , antar du missa den delen är därför jag upprepar ) Glad

Det börja ju troligast med intuition men sedan tror jag annat slogs på så hon såg bilen innan den kom. Är ju så det kan fungera när man har olika sätt få information.

Jag själv kan få ¨på flera sätt samtidigt så det blir mer tydligt. Att se framför sig vad som ska komma o sedan det händer. Är inte bara intuition inblandat i min åsikt. Men kan självklart ha fel. Glad

Men är endast mina åsikter o ber om ursäkt om du tar illa vid mig av det jag skrivit för jag kan ha fel såklart o står för att jag kan ha fel men är min åsikt Glad

Med vänlig hälsning / Joakim Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-12-02 22:24 #15 av: FannyCardegard

Har bara haft den enda upplevelsen som varit så stark. Men det händer nästan dagligen att jag får ett sms av den person jag precis har tänkte att meddela mig till, eller att jag ringer upp någon och får till svar att denna precis hade tänkt ringa till mig. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.