Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

vad hände?!

2014-10-29 22:00 #0 av: fridis0425

Hej!

Idag var jag på backabrands lokalen, där det för 16 år sedan började brinna! Man började nästan gråta för det var ca 63 ungdomar som dog! När jag var i lokalen så kände jag liksom ett slags tryck, luften blev tyngre och det kändes som om jag skulle svimma! jag fick bilder i huvudet hur det hela såg ut när de försökte fly! Kan biverkningarna ha någonting med andarna att göra, ifall ungdomarna var där!

Anmäl
2014-10-29 22:34 #1 av: JonasDuregard

Det kan vara så att du upplever det du förväntar dig att du ska uppleva. Alltså att du gick dit och förväntade dig att du skulle känna något liknande, och då känner du också så när du kommer dit. Det går att medvetet eller omedvetet påverka vad man känner.

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2014-10-30 07:50 #2 av: Maria

Jag bor i Göteborg och det räcker med att man åker förbi stället så tänker man på den händelsen och får en massa bilder i huvudet.

Det är helt naturligt för det var en fruktansvärd händelse. 

/Maria

 

Anmäl
2014-10-30 10:13 #3 av: Hallonregn

Jag tror det är mycket möjligt att det du kände var andar..
Det är en sak att besöka ett ställe något tragiskt skett och känna sig ledsen över det, men att se bilder och tryck i bröstet känns inte vanligt alls!

Kommer ihåg att min mamma sa att någon hon kände dog där inne
men minns inte vem :(

Anmäl
2014-10-30 10:18 #4 av: Maria

#3 Bilder kan man ju se inom sig utan att det skulle vara andligt. Det handlar för mig om "fantasi"

Att man känner ett tryck över bröstet när man vistas på ett ställe där man vet att 63 ungdomar dött en fruktansvärd död är väl snarare naturligt än att inte känna något alls. Jag kallar det för inlevelse.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.