Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar

Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Barn/Ungdomar

jag vill kunna komunicera med andar

2014-10-27 14:46 #0 av: fridis0425

Hej jag är en tjej på 12 vårar. Jag skulle vilja bli medial, eller att jag ska kunna prata med de döda!  Jag vill kunna kommunicera med mina döda släktingar... speciellt min morfar och min gammelmorfar! är det möjligt för mig att inte bli helt medial, men ändå kunna kommunicera med släktingarna! jag har alltid varit  intresserad och det känns som om andar vill nå mig på något sätt! t.ex. Jag får plötsliga rysningar i hela kroppen, det känns som om någon rör vid mig!

Jag vill ta kontakt med mina två släktingar för de betydde så himla mycket för mig! speciellt min gammelmorfar för han dog  för något år sedan, och jag var helt förkrossad! jag vill såklart ha kontakt med min morfar också, men han dog 2001 och jag föddes 2002! men min familj har berättat mycket om honom! Och jag vill att han ska veta att jag finns, det skulle betyda så mycket för mig!

Anmäl
2014-10-27 15:11 #1 av: Aleya

Då rekommendera jag att du först läser på om ämnet. Så du vet vad du eventuellt ger dig in på.

Sen rekommenderar jag att inte försöka skynda på saker, det kan bli så tokigt.

Sen är det övning som gäller.

Men det lär ta tid. Kan ta år ibland innan något händer.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-10-27 17:46 #2 av: H-lena

Det bästa är att ta hjälp av något kunnigt medium som kan förmedla kontakt mellan dig och dina släktingar. Sen är det inte alltid man får kontakt med just den man vill kontakta!

Anmäl
2014-10-27 18:24 #3 av: [[Troll Måne]]

Hej fridis0425 !

Du är en väldigt ung tjej som borde leva ditt liv före innan du går in i så här djupa frågor men jag förstår din nyfikenhet och att du redan är öppen för men kom ihåg du är tolv år och borde ta det lite lugnt med det här för det fick jag göra även om jag alltid haft kontakten med andevärlden sedan väldigt unga år  och nu närmar jag mig mina 50 så allt har verkligen sin tid.Ta det lugnt och låt allt komma naturligt.

Du berättar om dom som du vill ha kontakt med och vet du dom vet redan om och hör dig men det svåra med det här kan vara att ta emot vad dom säger till oss och där skulle jag nog vilja säga,vänta några år innan du ställer kravet på dig själv att få kontakt med andra sidan för det kan vara lite marigt att förstå budskapen innan man blivit vuxen och verkligen kan förstå så ha tålamod är mitt råd för allt kommer naturligt när det är menat att ske även om det känns som evighetstid Glad

Anmäl
2014-10-28 01:45 #4 av: ALPHIRA

<tycker precis som  Troll Måne här ovan.

Anmäl
2014-10-28 06:34 #5 av: pirri17

Ha tålamod det kommer senare! Kanske när man är i 20-års ålder och uppåt nån gång!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.