Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser

Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Kurser

Övernaturligt

2014-09-18 18:14 #0 av: schnecke

Hej på er!

Jag är ny på denna sida men är otroligt intresserad av det "övernaturliga". Jag har egna upplevelser med andar m.m. Jag håller även på med healing, jag letar saker (det är under utveckling men har hittat en del grejer), letar vatten, magnetiskafält och el. Det är så himla häftigt. Healing är min starkaste sida men jag har en känning att om jag ska fortsätta med det måste jag lära mig om andar, på nåt sätt känner jag att det kommer hjälpa till ännu mer. Konstigt är det men det är en känsla inom mig som jag inte kan släppa.

Jag tänkte kolla mer er om ni har någon kurs som ni rekommenderar, en speciell person eller liknande. Jag vill så gärna utveckla både healing och medialitet. 

Jag bor i Östersund, så gärna norrut, om det finns kurser så långt norrut? Jag kan tänka mig att ta mig till olika platser, ex Sundsvall, Ö-vik m.m. :)

Anmäl
2014-09-18 20:08 #1 av: Amandla

Kolla med GunillaF, hon är duktig på lite av varje Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.