Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m.

Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
TV/Tidningar/Radio m.m.

Akademien för det okända

2014-09-17 16:03 #0 av: HelenMurelius

Hej
Jag har blivit intresserad av det okända och har precis sett den första säsongen, sedan skulle det bli ett nytt program som heter Akademien för det okända, men jag hittar inte några avsnitt från den säsongen det är helt borta! Hade gärna sett den säsongen, någon som vet vart jag kan hitta den?
Med vänlig hälsning,
Helen

Anmäl
2014-09-17 17:04 #1 av: [Walk In Beauty]

Tog en titt på youtube  men jag kunde inte heller hitta några avsnitt men ett tips hör med TV-kanalen om dom finns att få tag på någonstans alternativt att det finns inspelat att köpa in Glad

Anmäl
2014-09-18 04:48 #2 av: pirri17

Jag har tittat på det första avsnitten på Det Okända men har inte sett reklam om Akademien för Det Okända ska komma eller inte och har inte hört om det ska komma. Akademien för Det Okända var för 8 års sen.

Anmäl
2014-09-18 21:03 #3 av: HelenMurelius

Hej
Tack så mycket för svar får skicka ett meddelande till TV4 och höra med dem,
# Pirri17 reklamen för Akademien för det okända kommer i slutet av avsnitt 12 första säsongen ...jo jag vet att Akademien för det okända gick för 8 år sedan men jag skulle vilja se den då jag missade det totalt då när det gick på tvn..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.