Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Foton

Bild av Regalskeppet Wasa

2014-09-15 21:59 #0 av: ninnen

Jag var till Wasa museet för några veckor sedan. När jag fotade med blixt såg jag överallt glittrande orber runt mig, och när jag tittade närmare på fotona blev jag helt häpen! Runt 50 röda prickar på skeppet! Och enligt guiden dog ungefär 50 människor. 

Jag for ofta orber med min kamera, men jag har aldrig fått så många, så starka och framför allt röda orber!

Anmäl
2014-09-15 22:08 #1 av: VildaVittra

Om jag inte missminner mig så är det en hög luftfuktighet på museet för att skydda skeppet, så jag skulle gissa på kondens i detta fall. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-09-15 22:15 #2 av: Inkanyezi

Nej, det är inte orber, utan du har heta pixlar. 

Det är möjligt att din kamera har ett menyval för att ta bort dem, eller så får du leva med dem. De kommer att finnas på alla bilder du tar, men de syns kanske mest på såna som är nästan helt svarta.

Anmäl
2014-09-16 13:32 #3 av: ninnen

okej tack! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.