Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

En storm nalkas

2014-09-13 22:51 #0 av: yellowluck

Vi var ute på en ridtur och hade tagit oss upp med hästarna på ett krön. Jag spanar tillbaka mot huset vi var på besök i, det var någons sommarstuga. När jag kollar upp mot himlen ser jag väldigt, väldigt, mörka moln torna upp sig. Hela min kropp ställer in sig på flykt. Molnen betyder fara och jag får en känsla av att de kommer att förgöra allt i sin väg. Det är en storm som kommer. Vi börjar rida mot huset samtidigt som molnen kommer närmare och närmare. Jag ser oss rida snabbt som vinden över det fält som skiljer skogen, där huset är placerat, från krönet vi nyss befunnit oss på. Vi hinner fram före stormen och nu står vi utan hästar på gårdsplanen. Jag är uppjagad och vill att vi ger oss av med detsamma. De andra är oroväckande lugna. Bilarna börjar sakta packas och samtliga, utom jag, är vid gott mod. Det blir allt mörkare och mörkare runtomkring oss. 

Föregående natt bjöd på ovanstående dröm. Det är uppenbart något som är på väg att ske. En förändring kanske. Men varför är jag den enda som är rädd och vill att vi ska fly när de andra inte inser allvaret? Hjälp mig gärna att tolka drömmen med hur ni ser på saken och kom med nya infallsvinklar. Vad känner ni kring den? Vad kommer att hända?

Anmäl
2014-09-19 23:09 #1 av: Amandla

Puffar upp tråden så fler kan läsa.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-09-19 23:40 #2 av: Fjäril

Hej,

Det behöver inte innebära att något "är på väg", utan det kanske är så, att du i verkliga livet, inte känner att människor i din omgivning tar det du säger på "allvar"? Eller rättare sagt så vill du kanske bli hörd?

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.