Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hemsöker en vän

2014-09-13 21:58 #0 av: Sophiewesterlund

Hej! Igår berättade min pojkvän för mig att en gemensam vän till oss tydligen har en man som besöker honom. Han kommer dock bara om man ligger längst ut i dubbelsängen som han har i vardagsrummet. Han kommer då och ställer sig framför sängen och säger "Flytta på dig, det är min frus plats." Mannen upprepar då det här ungefär 5 gånger. Om man då inte flyttar på sig så tar han tag runt fötterna och drar en över till andra sidan sängen, alltså längst in mot väggen.

Om man då ligger längst in mot vägen kommer han INTE. Men det är ju lätt att rulla över till andra sidan sängen… Det har gått så långt så den här vännen sover på golvet för han är rädd. Vad jag vet, så har han inte märkt av något annat. (har inte pratat med vännen själv, utan det är bara min pojkvän som berättat" 

Jag tror min vän egentligen skäms lite, för han har bara berättat det för sina närmsta vänner, och inte frågat grannar eller liknande om det har problem. 

Jag tänkte försöka hitta en bild på vardagsrummet där sängen är. 

Detta har hänt i Skåne. Eventuellt är jag/ vi intresserade att komma kontakt med ett medium som kan hjälpa till att hjälpa mannen över till andra sidan.

Tankar om det här? 

Väl möttGlad

Anmäl
2014-09-14 10:42 #2 av: J-Artur-K

Be din pojkvän fråga honom om tillåtelse så kan jag försöka göra det gratis med tanke på att han sover på golvet. Men vill att han godkänner det. Det kan göra på distans så behöver inte vara där (fast kan ju inte säga innan om jag lyckas men kan ta kontakt o försöka i alla fall) 

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-09-14 16:31 #3 av: Sophiewesterlund

#2 Åh vad snällt. Jag återkommer till digGlad

Anmäl
2014-09-15 13:37 #4 av: J-Artur-K

Gör det så försöker vi lösa det om han godkänner det. Ska nog kunna ordnas. :)

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-09-15 13:37 #5 av: J-Artur-K

Gör det så försöker vi lösa det om han godkänner det. Ska nog kunna ordnas. :)

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-10-12 12:02 #6 av: Miiiraas_

Jag är ganska okunnig men ni skulle väll möjligtvis kunna fråga mannen om vart hans fru är eller be honom snällt att kunna få ligga där... eller jag vet inte! Men hoppas det lösersig!

Kramisar c:

Anmäl