Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Andar/Spöken

Mormor

2014-09-03 14:27 #0 av: [carri56]

                                   Hej,

jag skulle vilja veta om min mormor och jag har någon kontakt? Jag känner inte av det, även om jag vill tro att jag är mottaglig och orädd inför det.

                                mvh Carola

Anmäl
2014-09-03 21:25 #1 av: Nicollan

Jag känner precis som du. Skulle också vilja veta..
Har du försökt kontakta henne själv på nåt vis?

Tror dock att dem alltid finns där, men kanske inte visar sig pga. att det inte finns något "behov" utav det. Alltså de vet att man har det bra och är på rätt väg, skulle man däremot verkligen behöva hjälp eller om man i princip är "på botten", så tror jag mycket väl att dem visar sig på något vis..
Jag brukar ibland se tecken, det kan vara i princip vad som helst, fjädrar eller fjärilar exempelvis. Ibland ser jag dem utan att tänka eller känna nånting, men någon gång ibland så tänker jag från ingenstans på just mormor.
Då vill jag åtminstone gärna tro att det är ett tecken från henne :)

Anmäl
2014-09-25 01:25 #2 av: pirri17

Min mamma hade kontakt med min döda mormor och såg henne två tillfällen där hon vinkade åt min mamma att komma! Jag tror att alla vill ha kontakt med sin mormor men man kan inte bestämma det. Det bestämmer mormor om hon vill det eller inte annars är det oftast en annan släkting som vill ha kontakt!

Anmäl
2014-09-25 05:19 #3 av: Aleya

Tråden låst då ts har raderat sin användare.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.