Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Ny medlem/presentationer

Hejsan

2014-08-26 17:45 #0 av: stenansiktet

Hej,

jag har varit inne här och tittat några gånger och känner att jag vill bli medlem här. Så vitt jag vet har jag inte den gåva som de flesta här har och hoppas att ni inte har något emot att jag botanisera bland era fantastiska berättelser och erfarenheter. Kommer så mycket som möjligt försöka bidra med något tillbaka, när jag kan. Annars håller jag mig i bakgrunden och fascineras.

Allt gott!

Fredrik

Anmäl
2014-08-26 18:27 #1 av: H-lena

Hej! Du behöver verkligen inte be om ursäkt eller hålla dig i bakgrunden! Alla är välkomna här! :) Dessutom är det inte så att precis alla medlemmar har någon slags "gåva". Däremot har alla människor en medialitet, vissa mindre och vissa mer. Det handlar om att vara öppen och om man vill utforska det hela. Så genom att du är öppen har du redan tagit ett steg mot att upptäcka din medialitet. 

Kul att du tycker det är intressant och välkommen! Glad


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.