Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Ansluten!

2014-08-25 14:03 #0 av: GiraffTunga

En av mina kraftdjur är Uggla och jag är galen i ugglor. I min skola har vi några hyllor med riktiga fåglar fast dom e ju som plast då. Så skåpet var inte låst och jag öppnade och rörde ugglan. ( Finns 2 stycken av dem )

Raserna var: Kattuggla & Sparvuggla. Jag fick en dröm för några månaders sen en uggla flyga. Den var brun med gula ögon så det var tydligen en pärluggla eller sparvuggla. När jag rörde ugglan så fick jag en konstig känsla och ville röra den mer. Klappade den om och om igen och kunde göra det hela dan. När jag ser en eller pratar / hör om ugglor så blir jag helt intresserad och bara fokuserar på ugglan. Sen rörde jag andra ugglan. Sedan har jag ju räv, orm och varg men alla har ett huvudkraftdjur. Och har ingen idé vilken är mitt huvudkraftdjur. Är inte bra på meditation, lyckas aldrig och hur ska jag göra för att få reda på huvud kraftdjuret?

Anmäl
2014-08-25 19:36 #1 av: H-lena

Hm ja jag vet inte. Själv vet jag bara vad mitt huvudkraftdjur är, fick fram det genom meditation. Du kanske kan be dina vägledare, eller ditt huvudkraftdjur att ge dig ett tecken? 

Anmäl
2014-08-25 21:44 #2 av: GiraffTunga

Är inte bra på meditation. Inget dyker upp.

Anmäl
2014-08-26 10:50 #3 av: Zamizen

Kanske inte är så bra att röra ugglan, eftersom uppstoppade djur har gift i sig

Anmäl
2014-08-26 16:49 #4 av: GiraffTunga

Vad för slags gift?

Anmäl
2015-11-12 14:00 #5 av: EPMSS

#4 Tror ej att de är nån fara men du kanske inte ska stoppa fingrarna i munnen. Har en uppstoppad örn hemma och rör den när jag känner för de. 

Anmäl
2015-11-12 16:12 #6 av: Aleya

Finns kraftdjur ifokus som är inriktat på detta.
Så testa fråga där också.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-12-16 20:09 #7 av: [Lummer]

Förr anvädes gift, bla arsenik när man stoppade upp djur för att inte skadedjur skulle äta upp arbetet . I dag används andra metoder . Men slicka inte på djuren.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.