Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Övningar

Borttappat-tråden

2014-08-25 13:30 #0 av: Fjäril

Om ni inte fått svar i den gamla tråden så ställ frågan igen här!

Gamla tråden här:

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/53d7fb948e0e746d8f0001e6-borttappat-traden?discussions-1

På förekommen anledning: det är INTE jag som letar efter föremål eller djur som saknas - om det inte är så att jag skriver i tråden.

För er som söker ett bortsprunget djur eller något annat, så ber vi er lägga er fråga i den här tråden - men det gäller INTE försvunna människor, det är oetiskt att känna in andra människor utan deras tillåtelse och sådana frågor tas bort direkt. Vi lämnar inga garantier för att ni får hjälp, men vi vill ge en möjlighet till både tränande medium och andra som vill hjälpa till.

Det är frivilliga medlemmar som gör detta på sin fritid så det kan ta ett tag att få svar. Vi är mycket tacksamma för deras engagemang GladDet här är också en tråd där man kan träna på att hitta saker, så prova gärna själva, kanske hittar du något som en annan medlem letar efter!

Om du inte får svar beror det inte på att du är bortglömd eller dylikt. Det kan vara så att den som gör läsningar helt enkelt inte kan se något om det du vill finna, därför har du inte fått svar. Det är ingen idé att börja påminna eller tjata, det har snarast motsatt verkan eftersom det då blir en obehaglig känsla omkring frågan och då minskar chansen att någon vill ta sig an den. Så ha tålamod och slappna av.

Kom ihåg att lämna feedback när någon tagit sig an din fråga!

Lycka till!

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-08-25 14:25 #2 av: molam

Skriver igen, en påse fron ica ettan rödrandig med ett Rött katthalsband i ooch en förpackning katt godis. Grejjerna är nyköpta och fortfarande oöppnade. min bekanta var här över en natt och köpte dessa saker till en vän som hade eller skulle fylla år, kan nån se dessa saker? Hon är bombis på att grejjerna är hemma hos mig men har letat överallt, jag tror hon kan ha glömt dom på tåget eller eventuellt bussen

Tacksam för svar ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-08-25 18:36 #3 av: Thread

Hej igen, jag tar med en fråga som jag haft i den förra tråden då jag fortfarande är på ängslig jakt. Jag har förlorat mina läsglasögon som låg i ett svart fodral. Glasögonen har svarta bågar och jag var beroende av dom vilket är tydligt nu efteråt. Vi har varit på resa sedan stunden jag senast såg dom, osäker på om dom överhuvudtaget blev nedpackade inför denna resa. Glasögonen finns ej i väskor och de finns ej i ett hem som vi vänt upp och ned på.
Hoppas att någon finner deras plats.

Anmäl
2014-08-25 20:54 #4 av: EmiliaM

Min katt Marley har varit borta mellan 4-5 dygn. Han är orange och vit och ganska stor, stora gröna ögon. Han är väldigt, väldigt snäll. Han är inte rädd av sig utan ganska så avslappnad, lugn och mysig, men försiktig.  Vi bor i skogen och har letat ÖVERALLT, verkligen överallt.. långt utanför hans område och på ställen det egentligen inte ens är möjligt att han är..

Vanligtvis håller han sig i vår trädgård och har aldrig varit borta längre än någon timme förr.  Mamma och svärmor har varit och hjälpt och vi har verkligen gått skallgång efter honom och pratat med alla grannar. Snälla, om du känner något kring detta så skriv till mig!!!! 

Anmäl
2014-08-25 22:50 #5 av: Burpee

Var är Svinto? Kan någon hjälpa mig att hitta honom.. 
Han försvann hemifrån vid 12-tiden i lördags, lite rädd när min mamma och hennes sambo kom för att fira mig på min födelsedag. 
Han brukar vara borta någon dag emellanåt, men kommer alltid hem vid 04:30 och mjauar utanför mitt sovrumsfönster för att jag ska gå ner och släppa in honom. Men nu är det 2,5 dagar som han inte varit synlig och det har regnat, haglat och stormat.. jag fattar verkligen inte vart han är. 
Han är snart tre år och kastrerad sedan han var ett.. 
Vore underbart om någon kunde hitta honom. Det är tomt.. 

Tack 

(har tyvärr ingen bra bild på honom då han mest ligger och sover typ på rygg när han väl är hemma..)

Anmäl
2014-08-26 07:32 #6 av: Ghosthunter

Vilka härliga katter!! KattGlad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2014-08-26 07:38 #7 av: TezzD

Snälla snälla någon... finns det någon som kan hjälpa mig att finna min pappas Guldring? Regnbåge
Den är stor och har lite mönster i sig, den tillhörde min avlidna pappa. Sist jag såg den så låg den på fläkten i min förr förra lägenhet som jag delade med mitt X.

Efter att jag flyttade så var den borta, jag har genomsökt allt som flyttats och mitt x har genomsökt hela lägenheten men den e borta ;( Storgråter Den betyder väldigt väldigt mkt för mig och jag hade planer på att göra om den till framtida vigselring så att jag kunde bära "honom" med mig resten av livet... 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-08-26 16:49 #8 av: Fjäril

#7,

Det som dök upp är en dam/kvinna men det passar inte ihop med vad du beskriver. Hoppas den kommer tillrätta!

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-08-26 19:18 #10 av: TezzD

#8 det kan vara damen som han "delade" ringen med, men det står ingenting graverat i den. 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-08-26 20:20 #11 av: anna karlsson14

Hej! Jag har tappat bort mitt rosa lilla smyckesetui. Det innehåller några halsband, örhänge och min farmors ring. Är det någon som vet var den kan vara? Hade verkligen uppskattat all hjälp jag kan få.

Tack på förhand!

Anmäl
2014-08-27 01:36 #12 av: kvjb

Hej!

Vill någon snälla hjälpa mig att hitta den tredje nyckeln till lägenheten!
Vi flyttar ut nu till helgen och nycklarna ska vara inlämnade vid 9 på måndag morgon. Nyckeln är puts väck och vill vääldigt gärna slippa en fyrsiffrig utgift vid låsbyte när vi flyttar ut! :( Snälla, är det någon som ser något?

Kram & kärlek

Kajsa

Anmäl
2014-08-27 14:21 #13 av: tazla

Hej  jag provar igen   om det finns någon som kan lokalisera en badtunna  som

en person hyrde av oss men lämnades aldrig tillbaka  det är en stor tunna i blåmålad  aluminium och var klädd med tryckimpregnerad trall den var byggd på ett hemmagjort släp med boggie hjul  fick plats ca 12personer i den   den försvann på kvällen 1/3 2013  

Anmäl
2014-08-27 16:45 #14 av: Ghosthunter

Jag skulle skriva nåt....men jag tappade trådenGapskrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2014-08-28 07:52 #15 av: TezzD

#12 Jag fick upp mormor... Funderar

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-08-28 16:30 #16 av: EmiliaM

MARLEY ÄR ÅTERFUNNEN! Skrattar Kan starkt rekommendera Anna-Lena Vikström när det gäller försvunna djur. Även om vi inte hittade honom på grund av henne så var 90% av hennes beskrivning helt korrekt. Jag har ringt ALLA som säger sig kunna se försvunna djur och ingen annan än Anna-Lena Vikström var ens i närheten..

Anmäl
2014-08-28 19:37 #17 av: kvjb

Nyckeln är HITTAD! :D ställde frågan och tog ett tarotkort . Kortet visade något som fick mig att tänka på hav och min sambos sommarhus här vid stranden. Igår när vi skulle dit på middag så kom min svärmor (Rosalee? :) och sa att hon samlat ihop lite saker som var våra och lagt dom i en låda där! Lättnad!!!

#16 Kul!!!! :D Grattis!

Anmäl
2014-08-28 20:28 #18 av: Ghosthunter

Härligt Emilia...that´s the spirit!!SkrattarTummen uppKatt Hon är specialist på att hitta försvunna djur och föremål. Jag har träffat henne. Jag var på en 2-dagars utbildning med henne och hon är mycket bra!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2014-08-29 07:03 #19 av: TezzD

#17 Jaa, en kvinna och mor iaf Skämtar

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-08-30 14:50 #20 av: backler

Hej!

Jag letar efter min handgps som jag har till mina hundar..jag tror att den är tappat i skogen men vet inte..vill bara veta om jag är rätt ute lr inte..

jag hoppas givetvis att den är här hemma någonstans.

Anmäl
2014-08-30 16:00 #21 av: Ghosthunter

Ett tips till alla som söker försvunna saker, använd sökpinnar så blir det lättare!!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2014-08-30 16:09 #22 av: [bellas.lee@yahoo.se]

Söker fortfarande efter min tvättstugenyckel! Det var dörrnyckel samt två små till låskolven som försvunnit spårlöst. Fick svar i förra tråden om vart den kunde ligga och mycket riktigt så ligger det en nyckel på ett liknande ställe men det är min hemmanyckel som ligger i ett räcke i vår trapp.  HJÄLP mig finna nyckeln. Det är så rackarns dyrt :(

Anmäl
2014-08-30 17:25 #23 av: backler

Sökpinnar??

Anmäl
2014-08-30 19:32 #24 av: [rattways]

Hej!

Min nyckelknippa är spårlöst försvunnen. Vit bankdosa, orange snöre, fåtal nycklar. Använde knippan igår, osäker på vart den kan befinna sig i nuläget, borde ligga i vår lägenhet.

Tack på förhand!

Anmäl
2014-09-01 19:57 #25 av: smulisen

Hejsan!

Jag har tappat bort ett halsband i guld med ett kors på. Detta har tillhört min farmor som dog för ca 1 år sen. Någon som kan se var det har tagit vägen? Tycker jag har vänt upp och ner på lägenheten men jag kan inte hitta det :( Sist jag VET var det var så låg det i min dotters svarta skötväska men nu har jag alltså lyckats lägga det någonstans jag inte kommer ihåg.

Tacksam om någon kan/vill/ser något!

Anmäl
2014-09-02 08:49 #26 av: [Tinnipuss]

Hej!

Jag har tappat bort min cykel nyckel!
Jag cyklade senast på den 18/8-14. Låste sedan min cykel och därefter har jag ingen aning om var den har tagit vägen. 
Antingen har jag förlagt den hemma eller så har jag tappat den. 
Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig att hitta den?

Nycklen sitter fast i en rostig nyckelring med en svart läder bit som står "Tranås skinnaffär" eller liknande. 

Tack på förhand!

Anmäl
2014-09-02 09:09 #27 av: TezzD

Ingen som kan se min avlidna pappas ring någonstans? Gråter

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-09-02 14:42 #28 av: xLilith

Hej, jag köpte en svart tröja med tryck där fram och tryck av vingar på ryggen och vita ärmar till min pojkvän i USA för några år sedan. Den har varit borta i cirka 3 år och det skulle vara trevligt att hitta den igen. Någon som ser något?

Tack på förhand! Stjärnor

Jag kan bifoga bild om det behövs!

Anmäl
2014-09-02 15:28 #29 av: TezzD

#28
Fick känslan av att han slängt den. 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-09-02 15:42 #30 av: MartinaMullback

Jag undrar om någon vet var mina konsertbiljetter till Lady Gaga finns? Under sommaren har vi haft visningar på lägenheten vi bor i och till helgen ska vi flytta. Någon gång har dessa försvunnit när vi städat och plockat undan inför visningarna. Jag har letat överallt men dom finns inte! :(

Anmäl
2014-09-02 22:21 #32 av: pernil

hej

jag har tappat mitt armband .  var på bröllop i mörrums kyrka den30 augusti , sedan på bröllopsfest karlshamn på saltsjöbaden.  armbandet fick jag som 25 års present och vill gärna hitta detta

Anmäl
2014-09-04 07:52 #34 av: TezzD

Vart kan min bankdosa vara nu då? Letat överallt här hemma... Någon? 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-09-04 10:10 #35 av: pinklady1

Skrev i förra tråd också.

Saknar våran katt.

En relativt ung herre som alltid väntade på oss efter jobbet. Liten och nätt, tyvärr okaskerad så han kan antagligen tas för en vildkatt. Gick oftast bara en sväng och sen kom han hem. Men nu har det gått tre månader och jag vill gärna att han är ok 💜😔 Hoppas någon kan hjälpa mig !

Anmäl
2014-09-04 10:11 #36 av: pinklady1

Hoppsan, stavhjälp. Okastrerad*

Anmäl
2014-09-04 13:11 #37 av: sjobergskarin

Hej min pappa har tappat bort mycket pengar, han räknade dom senast på måndag men han va full och vet inte om han gömt dom på nåt bra ställe eller om nån har varit in och tagit dom när han sovit.
Är det nån som kan se nåt och hjälpa oss. Det är väldigt viktiga pengar 😞

Mvh karin

Anmäl
2014-09-04 22:28 #38 av: maria6264

Hej, vill någon se vart vår katt Nisse tagit vägen. Vi har letat men kan inte hitta honom.
Det är han med vitt på nosen

Anmäl
2014-09-04 22:30 #39 av: maria6264

Hälsningar Maria

Anmäl
2014-09-04 22:30 #40 av: maria6264

Anmäl
2014-09-05 08:53 #41 av: Mcoon

Tog över en katt i 16/8 redan samma dag lyckades den smita ut, men befanns sig i denna lilla skog vi hade bakom trädgården. Hade då endast vart inne några timmar.

Men den lät o hade sig i skogen så vi hade koll o kunde visuellt se den, senare på kvällen kom den självmant in och vi lyckades stänga dörren och har varit inne hos oss i 3 veckor

Katten är en hona som lystar till namnet Snusan och försvann nu igen i måndags 1/9 natt vid 0500 tiden i Kungälv då hon senast sågs ligga i fotendan av sängen, för att vid 6tiden vara spårlöst borta.

Alla fönster och dörrar har vart stängda och vi har vänt upp o ner på hela huset utan att finna henne

Vilket gör att vi misstänker hon har smitit ut dock utan att vi förstår hur. Kattmat och låda orörd.

Var är våran lilla snusan?

Anmäl
2014-09-05 22:47 #42 av: na95acn

Min son har förlagt sin favoritkeps. Igår var de på utflykt med dagis. Först gjorde de ett besök på brandstationen och sedan åt de picknick ute i naturen. Fröknarna och min son vill minnas att han hade kepsen på sig när de åt picknick. Efter picknicken fick de leka lite på kullarna och sedan blev de hämtade med bussen som körde dem tillbaka till dagis. Vi har letat överallt, men utan att hitta kepsen. Har även ringt bussbolaget, men ännu utan resultat. Någon som kan ge tips på var kepsen kan finnas? Väl använd älskad blå keps med motiv från Disney Cars på vit bakgrund. Det hade betytt mycket för min son om kepsen kom tillrätta igen.

Anmäl
2014-09-05 23:00 #43 av: IdaMariaL

Hej.
Jag har tappat mitt armband och hoppas nån här kan hjälpa mej hitta det.
Det är bara en enkel silverkedja med tre hjärtan, som berlocker.
Torsdag 28/8 på fm upptäckte jag att det var borta.
Jag är ganska säker på att jag hade det på onsdagen.
Jag har försökt tänka efter vad jag gjorde onsdagen och letat där, men hittar det inte.
Snälla kan nån hjälpa mej? 

Anmäl
2014-09-05 23:09 #44 av: molam

#42 ÄR jätte dålig påå detta, första gången jag ens fått upp en bild och den är Väldigt suddig, men Vad jag såg är (tror jag) Två träd i en sluttning, nästan som en gång in nånstans lika brett som 2-3 Fullvuxna män kanske 

Jätte JÄTTE dålig på detta men kom en bild iaf xD

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-09-06 11:32 #46 av: ErikPartille

Nycklarna är hittade. Gött iaf.

Anmäl
2014-09-06 13:33 #47 av: Anngerd

#1
Jag får en känsla av att ringen finns utomhus. I närheten av en bänk som man sitter på och att ringen ligger vid en sten som sticker upp ur gräset.
Lycka till!

Anmäl
2014-09-06 16:11 #48 av: TjockaBerta

#47
Tack för att du svarar.

Jag hittade ringen i morse. En viss bokstav spelar en mycket stor roll i upphittandet.

Anmäl
2014-09-07 00:45 #49 av: småkryp

Min katt Lillan är tio år gammal. Hon är helt och hållet
innekatt, men har varit ute på landet i sommar och
tyvärr fått smak för jakt. Hon har smitit ut från vår
lägenhet i Rågsved. Hon är svart med lite vita
tecken, bl.a. en smal, sned strimma längs nosen,
två vita baktassar och en liten hängmage (svart).
Hon bär ett rött halsband som det står ett
telefonnummer på (oläsligt?) och är tatuerad i örat
“V3277”, men det är tyvärr också väldigt otydligt.
Hon är inte alls van vid utemiljön här i stan. Hon
kan ingenting om andra utekatter, hundar, barn eller
bilar. Jag tror att hon försvann någon gång
onsdagen den 20 augusti, på dagen eller morgonen.
Lever hon?

Anmäl
2014-09-07 00:49 #50 av: småkryp

#42 Provade sonen möjligtvis en hjälm på brandstationen? Och lade ifrån sig kepsen? :)

Anmäl
2014-09-08 00:22 #51 av: maaaj

Jag skulle vilja få lite hjälp med att hitta min katt Trixie som har varit borta sen 31 augusti. Hon är 2 år och kastrerad. Hon har ett rosa halsband. Hon har inte varit ute så mycket innan och är väldigt skygg. Jag och min andra katter saknar henne jätte mycket!

Anmäl
2014-09-08 09:29 #52 av: Evelina!

Har en borrmaskin någonstans i huset, men hittar den inte! Undrar om någon kan se vart den kan vara.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-09-08 17:58 #53 av: Miffomia

Hej, jag har tappat bort min svarta vindjacka från Nike. Jag älskar denna jacka och den sälja inte längre. Har vänta upp och ner på hela mitt hem, ringt alla ställen jag kan ha vistats med den utan resultat. Finns den i min närhet?

Anmäl
2014-09-08 19:17 #54 av: jollycox

Min pappa har tappat bort sin cykelnyckel. Den är silvrig och lite mindre än en husnyckel. Hans namn är instansat på den. Ingen nyckelbricka eller nyckelring, bara nyckeln. Han hade den senast den 2 september då han cyklade ner på affären, sedan dess är den borta.
Hoppas att någon kan vara till hjälp då han inte har någon reservnyckel.

Anmäl
2014-09-08 19:28 #55 av: gulleblutt

Hej, Vi gör ett försök till, vår älskade jibbitz har fortfarande inte hittat hem. Han är 4 åe gammal sibirisk/norsk skogkatt.

Anmäl
2014-09-08 19:30 #56 av: EmiliaM

Min familj har i över 15 år haft ett VHS-band där alla filmer vi har mellan jag var 1-5 år gammal finns. Detta är det enda vi har (förutom foto) från min barndom och alla människor som inte finns idag. Vi har tidigare alltid haft koll på bandet och tittat på det emellan åt. Detta har inte gått att finna de senaste sex åren eller så.. Någon som ser något?

Anmäl
2014-09-09 08:12 #57 av: SkateBlind

Min sambo har tappat bort sina nycklar, finns det någon som kan hjälpa oss att finna dem?

En husnyckel, en lägenhetsnyckel av märket alfa, en cykelnyckel märket basta och en cykelnyckel med svart plast på toppen alla nycklar sitter på en nyckelring tillsammans med en karbinhake i någon rödaktig färg.

Tack på förhand// SkateBlind

Anmäl
2014-09-09 13:31 #58 av: Dice_666

la in ett inlägg 2013 har fortfarande inte fått svar

Hej ja har tappat bort min mobil plånbok, den inhöll mitt id kort och bankomatkort ej mobilen å nu undrar jag om jag kan få svar på vart den är då jag börjar bli förtvivlad. Har letat överallt

MVH Terese

Anmäl
2014-09-09 22:23 #59 av: småkryp

#56 Har ni bytt ut en gammal videoapparat? Bandet kanske satt kvar i den gamla.

Anmäl
2014-09-10 09:08 #60 av: Allamej

Ok, innan jag börjar ifrågasätta och anklaga dom som har hjälpt mig under mina sjukhusbesök.

Jag beställde en massa självlysande pärlor som man ska sy runt så att dom sitter fast i underlaget. I samma paket fanns det halva träkulor som man kan täcka med pärlor och på så vis få mer struktur på arbetet.

Det försvann mellan 5 och 2 veckor sedan, min senaste sjukhusvistelse. Jag lämnade paketet i hallen med majoriteten av de resterande pärlorna som jag inte tog med mig in på sjukhuset.

Allt annat kan jag hitta men inte detta paket.

Avsändaren är från Tjeckien och detta är det enda som saknas.

Anmäl
2014-09-11 09:47 #61 av: Nonoo

Min man har tappat bort sin plånbok, han tror att han hade plånboken senast igår, i sin vänstra bakficka. Den är i läder, mörk marin blå färg. Det är märket diesel. Det fanns bankkort och körkort samt legitimation från hans hemland, som han icke kan skaffa nytt. Vi är väldigt ledsna för detta. Har letat i bilen, hemma. Det är konstigt att han kan ha tappat plånboken från vänstra baksidan av byxorna men sedlarna är kvar i fickan. Var kan den finnas snäll hjälp oss.

Anmäl
2014-09-11 12:03 #62 av: Nonoo

Plånboken hittades av hans kompis. Tack ändå :)

Anmäl
2014-09-11 16:03 #63 av: [Brummagumman]

Hej. Jag saknar fortfarande mitt halsband (det på min profilbild). 

Det är min morgongåva som jag tappade två månader efter bröllopet. Jag VET att det MÅSTE finnas nånstans i närheten av var jag tappade det. Känslan är bara sån! På något sätt känner jag det som om det RETAR mig (och stör kärleken). Jag behöver verkligen mitt halsband. J

ag har bett om hjälp här tidigare och alla har gett mig svar som visar att ni verkligen ser vart jag befunnit mig vid tillfället för förlusten. Om nån ser något så snälla snälla svara på mitt inlägg! Tack och kramar

Anmäl
2014-09-11 22:48 #64 av: Anjelu


Jag har tappat bort en guldring jag fick av min mamma. Det är en nätt liten ring med en diamant och en rubin. Den betyder mycket för mig då min mamma gick bort i cancer 2009. Jag saknar henne så mycket och känner mig jättehemsk som tappat bort ringen. Kan någon hjälpa?

Anmäl
2014-09-11 22:52 #65 av: christina-1980

Jag har tappat bort min svarta plånbok, jag var och röstade i onsdags och nu kan jag inte hitta den. har verkligen allt i den plånboken. Skulle betyda mycket om du/ni kunde hitta den :( Paniken börjar uppstå.. 

Anmäl
2014-09-12 16:49 #66 av: charlestown81

Hjälp! Har slarvat bort en Audinyckel till min sambos bil, vänt upp och ner på allt och pratat med "mitt" medium ang detta, ej fått fram specifikt.. Kan någon hjälpa mig då denna är svindyr och vill leta lite till innan jag köper en ny och kodar om bilskrället!¨

Nyckeln är i svart plast med ett silvrigt audiemblem på, man fäller ut nyckeln från sidan med en liten knapp, den har tre knappar för larm och lås på sig och har endast en liten silverring som nyckelring som jag praktiskt brukar snurra nyckeln runt fingret på.. Tror snarare att jag förlagt den än tappat den men alla tips mottages tacksamt :)

Mvh

Emil

Anmäl
2014-09-13 10:22 #69 av: maria6264

Vill bara säga att vår Nisse har kommit hem och mår bra!
/ Maria

Anmäl
2014-09-13 12:49 #70 av: maenalitus

Hej och tack för tidigare hjälp, nu behövs ni igen! Har förlagt min externa hårddisk. Den är som en svart blank liten box kanske 1 dm lång med en usb kabel hängandes i. Sist jag minns att jag såg den var i mitt sovrumsfönster. Härpå finns alla mina bilder samlade så hårddisken betyder väldigt mycket för mig! :( tack på förhand!

Anmäl
2014-09-13 15:06 #71 av: SimsBrooke

Jag ska utomlands i morgon(söndag 14/9) Jag har letat efter mina simglasögon överallt men inte funnit dem.

Jag vill väldigt gärna ha dem med då jag skulle vilja kolla under vattnet. Jag såg dem i en datorryggsäck, men där ligger dem inte längre. Dem har svart band ett par vanliga simglasögon (Liknar simmarnas glasögon när de tävlar). Jag hoppas någon kan hitta dem, jag tog ut dem ur väskan och nu hittar jag dem inte hur mkt jag än letar och mycket på samma ställen också =( Hjälp!

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2014-09-13 19:58 #72 av: maenalitus

Hittay! Stort tack ändå! Ni är fantastiska som gör detta på er fritid!

Anmäl
2014-09-15 21:26 #73 av: Jalaxa

Jag hade ett armband av hästtagel som kom från min älskade häst som fick somna in innan sommaren, jag hade på mig armbandet men sen var det borta och jag insåg att jag tappat det, det är svart tagel flätat med lite silver i och brunt läder på sidan mot huden och på kanterna det är en blå pärla på den också, skulle bli så glad att få tillbaka det. 

Hoppas någon ser detta och vill hjälpa mig, pm:a gärna om någon har "svar" eller fått någon liten detalj om var mitt armband kan vara .      håller med #72 ni är fantastiska som gör detta!

Anmäl
2014-09-16 13:46 #74 av: ladycocos


Var är sonens kanin?
Är det någon som kan se vart sonens ena gosekanin tagit vägen? (Han har två stycken "Felix" från Bukowskis gosedjursserie, ena har han kvar men den andra är spårlöst borta!! Den är lite sliten, ljus, och väldigt älskad...

Anna

Anmäl
2014-09-19 00:09 #78 av: [Milicious]

Min sons Mouse har givit sig iväg på äventyr. Han låg i min högra tröjficka efter att jag lämnat sonen på förskola. Detta csr tisdagen 16 sept mellan 9-10 på morgonen. En ca 20cm lång, grå lurvig gosedjur med röd rund nos. Vore underbart om hjälp finnes.

Även förra Mouse har rymt. Vore ljuvligt om original Mouse och MiniMouse hittar hem. Tacksam mamma

Anmäl
2014-09-19 05:12 #79 av: Allamej

Jag beklagar, men jag saknar fortfarande min pärlor och cabbar. Om det hjälper så ligger det en lila agat i påsen.

Anmäl
2014-09-19 14:58 #80 av: sommar86

Hej! 

Jag tappade bort min cykelnyckel på mitt jobb på förskolan idag. Kan någon vara snäll och hjälpa mig se vart den är? :( Jag vet att jag hade med mig den in på förskolan, men var hamnade den sen? Kan ha lagt den i byx eller jackfickan eller i väskan o så måste den ha hoppat ur någonstans?:( Jättejättetacksam för hjälp!!

Mvh

Eva

Anmäl
2014-09-20 12:59 #81 av: Eljuni

Hej, jag har tappat bort min klocka, en seamaster från 1950 talet, liten herrklocka delvis i guld. Sågs senast hösten 2012. Vi har efter det flyttat. Jag har fått hjälp av medium som ser klockan i en svart ask i en flyttkartong. Detta kan stämma. Jag hittar dock inte flyttkartongen. Kan ni hjälpa mig med detta? Var finns klockan och ev flyttkartongen. Vad finns mer i flyttkartongen? Tack för er hjälp /Elin

Anmäl
2014-09-20 17:41 #82 av: villemz

Läs våra regler.

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/541be3cdce12c47b8f0015dc-nya-regler?discussions-1

Anmäl
2014-09-20 18:25 #83 av: EmiliaM

#59 Tack för ditt svar!  Ja det har vi gjort men den gamla stod på vinden när vi blev av med bandet och jag gick då upp och tittade så bandet inte satt kvar. Kan dock ha hänt att vi haft flera stycken videospelare som vi slängt/gett bort.. Tror du att bandet finns fortfarande?

Anmäl
2014-09-20 22:41 #87 av: Amandla

#86 Borttaget, var vänlig och läs sajtens skrivregler, särskilt punkten "Man får bara be om hjälp med egna borttappade föremål/försvunna djur. "

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-09-21 15:56 #89 av: fairbanks

Jag har tappat bort min cykelnyckel. Jag tror att jag hade den i tisdags den 16 september, i min ryggsäck. Jag vore ENORMT tacksam om någon kunde försöka hjälpa mig, om det är till någon hjälp är det en liten nyckel med en nyckelring som är ett turkost armband med ett litet "silversmycke" på.

Anmäl
2014-09-21 21:47 #92 av: frime

Hej! Jag har en plånbok med en stor summa kontanter i som jag inte kan hitta. Den är liten, svart med ett Björn Borg märke på och en spegel inuti. Finns det någon som kan hjälpa mig så vore jag väldigt tacksam!

Anmäl
2014-09-22 00:32 #94 av: småkryp

#49 (mig själv). Min innekatt, Lillan, har nu varit försvunnen över en månad. Jag sätter in ett porträtt, där hon syns lite bättre.
När jag fick henne för 7 år sen, hette hon redan Lillan. Jag tyckte inte att det passade (hon är rätt liten, men rätt tuff, stolt och "värdig"), så jag döpte om henne till Sibyllan, som passar bättre. Jag kallar henne fortfarande Lillan, men vet nu att hon har ett riktigt namn.
Den 3 oktober fyller hon 11 år. Jag undrar om hon lever och vad som har hänt?

Anmäl
2014-09-22 00:47 #95 av: småkryp

(#83 Jag vet inte. OM du hittar bandet, så bör du nog kopiera det/digitalisera det (på DVD), för så gamla videoband blir avmagnetiserade och går till slut inte att titta på. Det finns firmor som kan rädda även ganska dåliga band.
Det kanske ni redan har tänkt på? Kanske har ni lagt bandet någonstans ("projekt på gång-lådan"/en påse i hallen ed), för att ta med den någon gång, och sen har den blivit liggande?

Anmäl
2014-09-22 00:54 #96 av: småkryp

#52 Borrmaskinen kan också ligga tillsammans med något "projekt på gång", som inte blivit gjort. Eventuellt utlånad till någon annan.

Anmäl
2014-09-23 09:42 #109 av: Nynykter

Läs våra regler.

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/541be3cdce12c47b8f0015dc-nya-regler?discussions-1

Anmäl
2014-09-23 14:12 #113 av: Nynykter

Nej, nu såg jag det finstilta. Man får bara fråga om saker som man själv tappat bort inte sådant som slarviga ätteläggar blivit av med Förlägen Ni kan bortse från föregående inlägg. 

Anmäl
2014-09-23 20:02 #115 av: Emiliaolssonn

Hej jag skulle bli överlycklig om någon ville försöka hjälpa mig. Jag har tappat bort min skoldator, en vanlig silvrig Mac som ligger i ett svart fodral. Hittar jag den inte bli jag tvungen att betala uppemot 10000 kr så tar verkligen tacksamt emot all hjälp.

Anmäl
2014-09-24 07:17 #116 av: TezzD

Ingen som kan se en guldring med mönster? Den tillhörde min pappa och den betyder väldigt mycket för mig. Sist den sågs så låg den på fläkten hemma hos mitt ex. Är rädd för att den blivit stulen av hyresvärdens arbetare som renoverade fläkten... eller kan den ha ramlat in någonstans? 

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2014-09-25 10:25 #119 av: [NeferNefer]

För kännedom: att skriva in samma fråga igen ökar inte chanserna att få svar. Alla som svarar på frågor här gör det frivilligt, det finns inget anställt medium som letar upp borttappade saker.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2014-09-25 11:22 #121 av: Amandla

#120 Borttaget, det är inte tillåtet att ifrågasätta ÖN:s moderering i trådarna, se våra skrivregler.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-09-25 12:56 #122 av: Aleya

Till er som vill hitta saker åt andra så är inte det tillåtet enligt våra regler

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-09-26 06:52 #123 av: Ppettson

Hej!

Jag har tappat bort en nyckel, som är mycket viktig för mig! Det är en ensam nyckel ,som har en bricka som det sitter en påklistrad 9:a på. Kan någon vara snäll och hjälpa mig med att försöka finna ledtrådar vart den kan vara.

Tack på förhand

Anmäl
2014-09-26 07:28 #124 av: Anngerd

#123 jag får en känsla av att den finns bland hängande kläder. Garderob eller hall eller liknande,antingen på en krok eller i en ficka.

Anmäl
2014-09-26 07:30 #125 av: Anngerd

#122 vad menar du Aleya? Här hjälper vi till att hitta borttappade saker.

Anmäl
2014-09-26 07:31 #126 av: Anngerd

#122 vad menar du Aleya? Här hjälper vi till att hitta borttappade saker.

Anmäl
2014-09-26 07:54 #127 av: molam

#126 Åt ANDRA är inte tillåtet åt sig SJÄLV är det tillåtet ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-09-26 08:18 #128 av: Aleya

#126 det är inte tillåtet att söka exempelvis en ring som mamma tappat eller dylikt. :)

Vid funderingar så läs reglerna. :)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-09-26 13:50 #129 av: Magi-cat

#123 Tvättstugan?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-09-27 16:48 #131 av: [Ulo]

Hjälp. Vår svarta hankatt Mozart är bortsprungen sedan 5 dagar. Vi har letat överallt utan framgång. Vi behöver hjälp. Någon?

Vi bor i Andalen Torslanda.

Ulf

Anmäl
2014-09-27 20:06 #132 av: Mahrika

Min tigerrandiga katt var hos min dotter ett par dagar när vi var bortresta. Nu är han försvunnen...Kan någon hjälpa mig att hitta honom?

Anmäl
2014-09-28 16:27 #133 av: pumizen

har letat överallt här hemma,efter en jättefin liten vit strumpa med lite brunt vid tårna med ett litet björnansikte, vet att min lilla son hade dem på sig i torsdags,men sen är den ena strumpan helt försvunnen,kan ni se vad den har blivit förlagd eller undangömd på nått sett

Anmäl
2014-09-28 18:16 #134 av: trinxy

Vår älskade Sture försvann natten till den 24 september från sitt hem i Lackalänga, Kävlinge kommun.

Sture är kastrerad och bär ett reflexhalsband med id-tag och radiosändare. Chippad. Polisanmäld.

Tigrerad hankatt i färgerna brun/grå/beige med svarta prickar över ryggen och vita tassar.

Kan någon hjälpa oss att hitta honom?

Anmäl
2014-09-28 23:25 #135 av: Anngerd

#115 jag får en känsla av att den står bakom en dörr av något slag, lågt dvs nära golvet. Den står i ett rum, troligen ett sovrum.
Lycka till och glöm inte att ge mig fred back

Anmäl
2014-09-29 16:34 #136 av: juwallin

Hej!
Jag söker ett gammalt frimärke, från årtalet 1980 något, kanske 1985. Det är vitt och blått. Står stort 10 öre och nedan för i mindre text 4,90 kr. Jag hade framme mitt frimärksalbum i torsdagskväll och bläddrade i köket och tog ut detta frimärke för att kika närmare. Sedan minns jag inte om jag stoppade tillbaka det eller inte. I lördagskväll tog jag fram albumet igen men frimärket är inte kvar. Har letat i papperskorgen, dammsugarpåsen, bakom de andra frimärkerna och i hela köket. Jag kan inte hitta det. Kan någon av ni duktiga se det någonstans? Några trådar?

Anmäl
2014-09-29 17:50 #137 av: Magi-cat

Jag har förlagt mina noter! I samma plastmapp låg också andra viktiga papper, såsom protokoll. Någon som har en aning om var de kan vara?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-09-29 18:31 #138 av: VSK

#137

Brun koffert, box, låda... 

Det ska du leta efter Glad

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2014-09-29 18:34 #139 av: Magi-cat

#138 Hmmm...tror jag har en aning i så fall...

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-09-29 19:30 #140 av: [malaria74]

Hej. Jag letar efter mina två babywatchers - små, svarta från neonate som är spårlöst försvunna sen i somras. Skulle va mkt bra om jag fick hjälp att hitta dom, då vi ska åka utomlands på fredag. Är mkt tacksam för hjälp o svar!!!

Anmäl
2014-09-30 12:01 #141 av: VStromberg

Jag har tappat bort en av mina hundars stamtavla.. Ett grönt inplastat A4-papper. Finns den ens kvar i lägenheten? Tacksam för hjälp..

MVH Viktoria S
- Sajtvärd på Agility Ifokus

Anmäl
2014-09-30 13:10 #142 av: mimaj66

Söker efter mitt pärlcollier som jag fick efter min mormor när jag gifte mig. Det är kort och har små pärlor i nacken och större i halsen. Använder det då och då och nu när jag skulle ha det igen hittar jag det inte.

Anmäl
2014-10-01 11:36 #143 av: naturligt

Hej,

Jag/vi har tappat bort bankfacksnycklarna och har under några månader sökt dessa utan resultat. De bör ju finnas i hemmet någonstans men var verkar vara hopplöst.

Tacksam för all hjälp och svar i detta ärende

Anmäl
2014-10-01 12:03 #144 av: VSK

#143

Kudde. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2014-10-01 21:20 #145 av: Anngerd

#143 jag får en känsla av att nycklarna kan ligga bland lakan antingen i en säng eller i ett linneskåp.
Ge gärna feedback
Lycka till

Anmäl
2014-10-04 19:34 #146 av: katsy

Hej

Skulle vilja ha hjälp om plats att leta på. Någon i familjen, alla skyller på varandra, har tappat bort en skiva med ett speciellt spel till PS2. Vi tycker att vi har letat överallt å jag har ingen aning om hur den ser ut, troligtvis ligger den inte i sitt fodral. Måste hitta den snarast. Hjälp någon?

Anmäl
2014-10-04 19:35 #147 av: Magi-cat

#146 Lånat ut det till någon?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-10-04 21:51 #148 av: katsy

Tror du det? Vi har frågat dem som är mest troliga men har ingen aning :-(

Anmäl
2014-10-04 22:12 #149 av: vargman

#146 katsy
Jag känner att jag vill bakom. Försöker komma på vad som menas med detta... Jag får dock en stark känsla av att spelat hamnat bakom något. Som jag upplever det ett vardagsrum. Bakom en möbel i rummet? Bakom en tv-bänk eller bokhylla. Gå in i vardagsrummet och Leta lite till. Tänk bakom och titta där.
Lycka till!

Anmäl
2014-10-04 23:02 #150 av: Doremi

Helt panik!!
Jag har hållt på och flyttat och åkt runt mycket de sista dagarna. Besökt vänner och familj och rotat med massor av saker. Idag upptäcker jag att mitt armband i vitt guld är borta! Jag vet ATt jag inte tagit av det själv så jag måste ha tappat det! Men var sjutton ska jag börja leta? Armbandet betyder massor för mig och jag sitter med gråten i halsen och är helt förtvivlad. Snälla snälla snälla! Kan någon se vart armbandet är?

Anmäl
2014-10-04 23:14 #151 av: vargman

#150 Doremi
Jag får känsla av kök och träbänk. Titta i skåp, lådor och burkar. Känner en doft sv något starkt. Kanske är det kryddor?
// Mvh

Anmäl
2014-10-04 23:30 #152 av: Doremi

Jag rotade igenom allt i mitt eget kök utan resultat :(

Anmäl
2014-10-05 20:45 #153 av: katsy

#149 Jag letade igenom stora delar av vardagsrummet idag och hittade fodralet till spelet bakom en lös "innervägg" till cd-skivorna! 

Tyvärr har jag inte hittat skivan än men har fått städat större delen av vardagsrummet Pustar

Anmäl
2014-10-06 15:02 #154 av: JodineFritzl

Jag köpte i våras en bronsring, en kopia av en vikingatida ring som jag burit nästan varje dag sedan dess. I somras tog jag av mig den och nu kan jag inte hitta den.  Ringen är formad som två rep som går i knut med varandra som en evighetssymbol ungefär och betyder mycket för mig då det symboliserar mitt förhållande till min man. 

Anmäl
2014-10-06 15:18 #155 av: vargman

#154 JodineFritzl
Direkt ser jag en massa hårband/snoddar framför mig. Har du eller någon annan när och kär till dig ett ställe där detta placeras. En ask eller kanske låda, skåp? Titta där eller omkring det stället.
// Mvh

Anmäl
2014-10-06 16:05 #156 av: JodineFritzl

155, letade där jag har mina hårband (tre olika ställen) men hittade inget varken där eller runt omkring tyvärr. 

Anmäl
2014-10-06 16:10 #157 av: mimaj66

Söker efter en guldring som jag fick i morgongåva efter min svärmor. Ovandelen är lite rombformad och har blommor och blad. Det är mellanrum mellan dessa, alltså inte graverat utan snidat. Saknas ett blad.

Anmäl
2014-10-06 16:25 #158 av: mimaj66

#142 jag själv. Lägger ut en bild på mitt pärlcollier. Kanske är lättare att få någon bild av någon.

Anmäl
2014-10-06 23:30 #159 av: Doremi

#151 vargman
Har inte hittat armbanden varken i mitt kök eller min mors. Kan du pröva på nytt?

Anmäl
2014-10-06 23:30 #160 av: Doremi

#151 vargman
Har inte hittat armbanden varken i mitt kök eller min mors. Kan du pröva på nytt?

Anmäl
2014-10-07 08:20 #161 av: idalarsson86

Hej!

Jag letar efter två vhs-band som varit borta i många år, och som innehåller filmat material från min och mina syskons uppväxt och som därför har ett stort affektionsvärde för mig och min familj. Nu verkar ingen veta var de tagit vägen..  Tänker ofta på det och grämer mig så över att de försvunnit. Vore mkt tacksam för hjälp!

Anmäl
2014-10-07 13:46 #162 av: fredricakarlsson

Hej! Min katt jessie är försvunnen.
Min älskling har varit borta sen den 5 augusti. Jag hoppas att någon här kan se något om henne, jag vill ha hem henne (död eller levande).

Anmäl
2014-10-07 14:01 #163 av: [M-L-M]

Hej på er!

Hoppas på att någon kan hjälpa mig! Min son fick en vit samsung galaxy i födelsedagspresent och den är sen några veckor tillbaka borta! Har letat överallt, i huset, bilarna, på gården... Jag funderar så jag blir tokig snart och min son är väldigt ledsen över sin nya present som är spårlöst borta :( Tacksam för all hjälp!

Anmäl
2014-10-07 15:16 #164 av: molam

#163 Ser nåt skåp av nått slag, osäker på vad det är för skåp men liknar lite ett Skåp i omklädningsrum av nått slag. Hoppas nån kan se nått mer för är inte duktig på detta men vissa saker jag får jag upp en bild oftast väldigt otydlig, men ger det ändå ett försök.

Hoppas ändå du hittar sonens telefon ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-10-07 16:22 #165 av: Sockertoppens_kaniner

Hej! Hoppas någon kan hjälpa mig! :)

Har tappat bort ett vaccinationsintyg till min ena kanin och det ligger inte där de andra intygen ligger. Någon som kan se var jag lagt det? :)

Anmäl
2014-10-09 10:22 #166 av: missEmpire

Hej hej!
Har tappat bort sambons pass och hoppas någon kanske kan hjälpa mig att se vart den kan ligga.

Är även av med min guldring med diamanter i som jag fick av min ex man. Saknar den i massor.

Anmäl
2014-10-10 16:16 #167 av: Aine

Hej tror jag blivit tokig. Igår tappade jag bort mina nycklar till hem och jobb. De har ett blåttband med text på , en svart visselpipa och en metallbricka. Är det någon som kan känna av var de finns eller om jag kommer att få dem tillbaka. Tacksam för hjälp.

Anmäl
2014-10-10 21:16 #168 av: fridalinnea

Hej! Snällasnälla, behöver hjälp. Jag sålde en soffa idag och en timme senare var pengarna borta... Två stycken femhundralappar, känns så himla tråkigt och jag skulle verkligen vilja hitta dem.. Tacksam om någon kan hjälpa.

Anmäl
2014-10-11 18:40 #169 av: Anngerd

#167
Om du får tillbaka dina nycklar är upp till dig. Jag har en stark känsla av att de ligger i en låda. Så det är bara att börja leta.
Jag vill ha feed back på hur det går.
Lycka till!

Anmäl
2014-10-12 20:00 #170 av: Aine

#169
Hej hittade nycklarna under bilsäten. Det var som ett litet fack där de ramlat ner, nästan som en låda.. Tack för din hjälp! Den fick mig att våga tro på det jag själv fick till mig.
Tack!

Anmäl
2014-10-12 21:33 #171 av: gevalina

#163

gör ett försök...ev kan den vara i en väska. Ganska stor. Typ sportmodell. Något vitt? skinn /plast ? Hoppas ni finner den. Gärna feedback även om jag har fel/rätt.

Anmäl
2014-10-12 21:38 #172 av: gevalina

#168

får en typ gammalt bankfodral men kan även vara en plånbok /kalender..något med  läder/skinn (ej äkta).

Lycka till..hoppas du redan funnit pengarna. Gärna feedback.

Anmäl
2014-10-14 07:14 #173 av: Anngerd

#170
Kul att du hittade dina nycklar.
Tack för feed back. Hade tänkt sluta med detta eftersom många struntar i att återkoppla men nu fortsätter jag.

Anmäl
2014-10-14 14:18 #174 av: fredricakarlsson

#173 du skulle inte vilja testa att hitta min katt Jessie? Lovar att berätta hur de går! Lägger upp en bild på henne!

Anmäl
2014-10-14 22:15 #175 av: Sockertoppens_kaniner

Ingen som ser mitt vaccinationsintyg #165? :)

Anmäl
2014-10-14 22:24 #176 av: Annis9900

Alla ställer saker som är så himla världefulla som sin guldring eller sitt husdjur därför kommer min fråga vara väldigt "dålig" i detta sammanhamg... Men är det någon som kan se vart jag har lagt boken "hungerspelen" av Suzanne Collins. Det är den första boken. Det är en biblioteks bok och jag måste lämna tillbaka den på måndag😬

Anmäl
2014-10-14 22:24 #177 av: Annis9900

Alla ställer saker som är så himla världefulla som sin guldring eller sitt husdjur därför kommer min fråga vara väldigt "dålig" i detta sammanhamg... Men är det någon som kan se vart jag har lagt boken "hungerspelen" av Suzanne Collins. Det är den första boken. Det är en biblioteks bok och jag måste lämna tillbaka den på måndag😬

Anmäl
2014-10-14 22:40 #178 av: Magi-cat

#176 Fönsterbräda?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-10-14 23:09 #179 av: Anngerd

#174
Jag får en känsla av att din katt är i en lada eller ett uthus på landet. Att katten befinner sig på typ övervåningen och tittar ut mot några granar. Den är inte inlåst. Kanske ingen hjälp men det är allt jag får till mig.

Anmäl
2014-10-14 23:24 #180 av: gevalina

#176 av: Annis9900

tyvärr ser jag endast något knallrött..kan ju vara nån plastpåse/tygkasse..eller nått annat som är rött. Får även fram en vit bokhylla med olika saker bla böcker ...gärna feedback oavsett rätt eller fel . Tack

Anmäl
2014-10-15 09:11 #181 av: fredricakarlsson

#179 Tack! Ska kolla över allt där jag hittar lador/uthus eller liknande!

Anmäl
2014-10-15 21:12 #182 av: Annis9900

#180
Det verkar som om du ser mitt rum då det går i rött. Du ser inget mer som gör att jag hittar något mer ställe att leta på?

Anmäl
2014-10-16 12:41 #184 av: Carrix

Hejsan. Jag har tappat mitt legitimation och säker på att jag tappat det hemma. Snälla hjälp mig mitt namn är Carolina Persson

Anmäl
2014-10-16 13:47 #185 av: jayde90

Hej!
Jag har lyckats tappa bort min ögonbrynspenna från Anastasia den här veckan.. Hade den med mig i bilen förra veckan men är helt säker på att jag tog in den igen. La den inte på rätt plats när jag kom in och sen har jag glömt bort var jag la den :( kan nån hjälpa mig?

Anmäl
2014-10-16 23:14 #186 av: Anngerd

#184
Jag får en känsla av att du tappat din legitimation i vardagsrummet. Runt eller i soffan, kan också ligga under mattan vid soffan. Det är i alla fall svårt att se den så du får anstränga dig.
Lycka till och glöm inte feed back

Anmäl
2014-10-17 08:01 #187 av: Marr

Slarvade bort min nyckelknippa i förrgår när jag var i förrådet och tvättstugan. Har vänt uppochner på hela lägenheten nu.

På knippan sitter liten blå ficklampa & hänglåsnycklar + nycklar till föräldrars hem och en granne. Kan någon se om jag fått med den in i lägenheten eller tappat den utanför någonstans?

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-10-17 09:21 #188 av: Iseloppan

Jag upptäckte igår att jag tappat mitt armband som min fine sambo köpte i Turkiet till mig. Kan någon se vart det ligger?
Samma stil som det rosa armbandet, fast med vitt i som hjärtat på ringen. Och lite mer silver emellan stenarna eller hur man ska beskriva det.

Anmäl
2014-10-17 10:23 #190 av: Aleya

#189 borttaget p g a bilden har copyright

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-10-17 10:37 #191 av: [rogga12]

Tappade bort min hundpejl / GPS för ett par veckor sedan.

När jag skulle gå från bilen som var parkerad vid en vändplan i skogen. La GPS på ryggsäcken som jag brukar göra och skulle gå 300 meter efter en stig. När jag kommer fram är den borta. Söker vid stigen men kan inte hitta den, men vet inte om jag letar på rätt ställe.

Den är svart med orange kanter och en kromfärgad antenn

Anmäl
2014-10-17 10:47 #192 av: Carrix

#186 

Har letat i hela vardagsrummet och tyvärr så fanns den inte där. 

Tack för ditt försök!

Anmäl
2014-10-19 09:53 #195 av: Pauliine

Var på gymmet och tog av mig mitt halsband som jag alltid bär för att den brändes när jag skulle basta. Jag minns att jag la den i övre hyllan i ett skåp. När jag gick ut var jag noga med att ta tag i halsbandet men minns ej var jag la det sen. Jag har letat igenom hela min väska jag hade på mig. Efter detta gick jag direkt till personalrummet på gymmet för att vänta på min pojkvän. Någon som vet var det kan vara? Letat skåp, personalrum, kläder, väskor, borttappat...

Jag bär halsbandet på bilden.

Medarbetare på träning -Instagram: PaulineSvorono

Anmäl
2014-10-19 11:18 #196 av: [M-L-M]

#163

Tack för er hjälp! Fortfarande ingen telefon, letar och letar överallt kan inte förstå vart den tagit vägen :(

Anmäl
2014-10-19 23:12 #197 av: ES78

Ny här och kanske har missat något. Har förstått att man inte alltid får ett svar men mitt inlägg är borta, det jag skrev finns inte så jag gör ett nytt försök. Är något fel berätta gärna det så jag kan göra rätt......
Det handlar om min 9 åriga dotters svarta glasögon som är helt spårlöst borta. Sist jag såg dem så var jag inne i hennes rum och skulle släcka lampan när hon somnat. Hon hade då glasögonen på sig och jag tog av henne dom och är helt säker på att jag la dem i hennes bokhylla bredvid sängen. Efter det har jag inte sett dem, de är helt spårlöst borta. Eftersom jag inte hittar dem blir jag osäker på om jag verkligen la dem där eller vart kan de ha tagit vägen. Hoppas någon kan hjälpa mig. Behöver all hjälp jag kan få eftersom hon behöver sina glasögon.

Anmäl
2014-10-20 00:04 #198 av: molam

Inlägget togs bort för att det inte är DIN sak du letar efter utan nån annans saker

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-10-20 20:03 #199 av: Anngerd

#195
Halsbandet ligger i något mjukt, tror det är ett klädesplagg. Kan vara en strumpa. Det ligger i en väska av modell större. Men jag är tveksam om det är i din väska. Hoppas det är det och att du får tillbaka halsbandet. Väskan tillhör iallafall en kvinna.
Lycka till

Anmäl
2014-10-21 17:35 #200 av: willove

Hej! Jag tappade bort mina bilnycklar för ca 1/2 år sen. Lägger dom alltid på samma ställe högt upp från små fingrar ;) har ändå frågat barnbarnen om dom lekt med dom och sökt igenom hela huset flera ggr utan resultat. Undrar nu om någon i denna tråd kan hjälpa?

Anmäl
2014-10-21 22:36 #201 av: Anngerd

#200
Jag får en känsla att nyckeln är i närheten av ytterdörren. Det känns som den skulle ha ramlat ner och hamnat utanför ytterdörren. Känns spm den ramlat nerför en trappa på höger sida.
Lycka till

Anmäl
2014-10-22 06:02 #202 av: Marr

Ingen som får en glimt av min nyckelknippa? Inlägg #187

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-10-22 06:35 #203 av: Aleya

#202 ibland tar det tid, då det är frivilliga som gör detta. Och att påminna gör inte att det går fortare att få hjälp.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-10-22 06:40 #204 av: Marr

Jag vet att det är frivilliga som hjälper till och är hemskt tacksam för att ni finns. Ber om ursäkt för mitt stressande...det var inte på något sätt illa menat.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2014-10-22 10:47 #205 av: linnaea

Hej

Kan någon se vart vår lilla katt Olga befinner sig? Hon försvann för drygt två veckor sedan, jag har letat och ropat efter henne utan resultat..

Anmäl
2014-10-22 11:28 #206 av: Carrix

Någon underbar själ därute som orkar göra ett nytt försök med att lokalisera mitt försvunna ID kort ? Tack på förhand Mvh Carolina

Anmäl
2014-10-22 11:45 #207 av: Magi-cat

#139 Tack för hjälpen VSK, jag hittade noterna där du sagt, men inte plastmappen med andra papper...Någon fler idé?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-10-22 13:07 #208 av: VSK

#207

Hojtar till om det pluppar upp nå mer. 

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2014-10-22 14:36 #209 av: Hope7

Hej! Jag skulle behöva hjälp med att ta reda på vart min portmonnä tog vägen i början på sommaren. Är nästan 100% säker på att jag fick med mig den hem (alltså att jag inte har tappat den ute), men jag hittar den inte och har inte sett den sen i Maj (eller om det var i början på Juni). Det låg massor med kort i den, bland annat mitt bank-kort (som nu är spärrat  dock), men även bibliotekskort, medlemskort av olika slag och universitetskortet, plus lite små mynt. Utseendemässigt var den svart och lite guldig med små blommor på. Någon som kan hjälpa mig att ta reda på vart den tog vägen?

MVH

Anmäl
2014-10-22 14:36 #210 av: Hope7

Hej! Jag skulle behöva hjälp med att ta reda på vart min portmonnä tog vägen i början på sommaren. Är nästan 100% säker på att jag fick med mig den hem (alltså att jag inte har tappat den ute), men jag hittar den inte och har inte sett den sen i Maj (eller om det var i början på Juni). Det låg massor med kort i den, bland annat mitt bank-kort (som nu är spärrat  dock), men även bibliotekskort, medlemskort av olika slag och universitetskortet, plus lite små mynt. Utseendemässigt var den svart och lite guldig med små blommor på. Någon som kan hjälpa mig att ta reda på vart den tog vägen?

MVH

Anmäl
2014-10-22 16:13 #211 av: ES78

#198 Ok, trodde jag kunde få hjälp eftersom det är jag som har förlagt dem även om det inte är mina. Syftar på inlägg "197.

Tack för svaret ändå!

Anmäl
2014-10-23 19:45 #212 av: Sidentass

Nu vänder jag mej till er, ifall att någon har förmåga att kunna se vad som hänt vår älskade charmgosse Spirit.
Han brukar aldrig gå långt eller vara borta längre tid, men nu har vi saknat honom sen den 9-10 okt 2014. Lyckades inte få in bilden, men han är svart med lite vitt, vitt morrhår på ena sidan, ganska så smärt kroppsbyggnad
Han har lite "krullig" svans och har glest med päls på tassarna...
Är tacksam för ALL ev. Information...

Anmäl
2014-10-23 20:48 #213 av: _gekko_

Hej! Jag behöver hjälp att hitta mitt halsband. Det är en grön sten i form av en fiskkrok (se bilden) från nya zeeland. Jag bastade i måndags och tog av det och lade det på bänken vid mina kläder. Sen var det bara borta! Men jag märkte det först när jag kom hem. Vi var tre stycken i bastun och alla har letat bland sina saker, i bastun och runt hyreshuset.
Halsbandet betyder mycket för mig och jag blir glad om någon vill hjälpa mig hitta det.
Vänliga hälsningar
Emma

Anmäl
2014-10-26 14:50 #215 av: ES78

Mitt svarta pärlhalsband med tillhörande örhängen, stiftörhängen med svart pärla har under en längre tid varit helt borta. Har letat och letat men hittar inte. Möjligt att de ligger i en väska någon stans om jag haft med mig dem när vi sovit över hos någon.
Borta är också mitt guldhalsband, en lyckoklöver som jag fick som bebis. Den har varit borta sedan början av 90-talet och jag skulle så gärna vilja hitta den. Hoppas finna hjälp här!

Anmäl
2014-10-26 19:01 #216 av: ES05

Jag är 9 år och hittar inte mina svarta glasögon. Kan någon hjälpa mig?

Anmäl
2014-10-26 22:14 #217 av: gonares

Hej,

Kan någon snälla hjälpa mig att hitta mina bilnycklar. Jag har två av dem och den ena knippan med nyckeln är borta. Hade den sist när jag var och tvättade bilen och låste sedan in bilen i garaget, steg ur bilen och gick iväg. Detta hände i fredags. På lördagen upptäckte jag att jag inte hade nycklarna någonstans. Någon som kan se var jag kan ha lagt dessa, om de finns hemma eller är borttappade utomhus. Det är en väldigt kort bit från mitt garage till min lägenhet. Nycklarna ser exakt ut som på bilden.

Tack på förhand..

Anmäl
2014-10-26 23:54 #219 av: IdaMariaL

Får man något meddelande om ens inlägg tas bort?
Jag har tidigare skrivit och frågat om en borttappad mössa men hittar inteiinlägget så jag antar att det är borttaget?
Det är min sons mössa och jag har läst reglerna och vet att man inte får fråga om andras grejer. Men min son är två år och det är jag som har lagt mössan nånstans, får jag ändå inte be om hjälp att hitta den?

Anmäl
2014-10-27 11:34 #220 av: Amandla

#219 Nej, man får inget meddelande ifall ens inlägg tas bort. Vi har en regel som säger att man inte får fråga om hjälp för någon annans räkning, men i det här fallet ger jag dig dispens eftersom din son förstås är för ung för att fråga själv. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-10-28 12:43 #221 av: IdaMariaL

Tack Amandla :)

Jag har alltså förlagt min sons mössa, den på bilden.
Han hade den vintern 2012/13 och när jag skulle ta fram och prova den vintern därpå hittade jag den aldrig.
Jag har kollat där vi förvarar vinterkläder, bland hans urväxta kläder, i alla väskor eftersom vi varit i fjälls, i tvättstugan och alla andra ställen där jag tänker att jag kan ha lagt den.

Kan nån här vara snäll och hjälpa mej hitta mössan?
Den passar ju inte längre, men eftersom jag gjort den själv vill jag gärna ha den på rätt ställe.

Tack på förhand!
/Ida-Maria

Anmäl
2014-10-28 13:20 #222 av: Razzora

Hej!

Jag har en äldre telefon (Sony Ericsson Live with Walkman) som jag köpte får många år sedan som är försvunnen. Jag har letat överallt, men hittar inte just den mobilen. Alla andra mobiler jag har haft har jag hittat. Jag skulle behöva hitta den då min syster skulle låna min gamla telefon.

Skulle vara evigt tacksam om någon kunde hjälpa mig att hitta den.

Mvh Razzora

Anmäl
2014-10-29 18:34 #223 av: mango79

Hej Hej! Min son har tappat bort sin plånbok, det är en snobbenplånbok med en nyckelring som föreställer ett älghuvud och ett vitt nyckelband med blå text.  Han kan inte minnas vart han har tappat den. Han bor varannan vecka hos mig och varannan vecka hos sin mamma. Vi har vänt upp och ned på allt i hans rum utan att finna den, Hoppas på hjälp härifrån.  Tack på förhand. 

Anmäl
2014-10-29 18:37 #224 av: mango79

Förtydligande till texten ovan. Sonen är 7år gammal och kan inte fråga här själv. därför ställde jag frågan. 

Anmäl
2014-10-30 22:35 #225 av: brinor

Jag förlorade min handväska idag resandes med tunnelbanan från Slussen mot Zinkensdamm. Väskan var i skinn/skinnimitation, grågrön med bruna detaljer och innehöll väldigt många saker som är viktiga för mig både privat och i mitt arbete. Finns det någon möjlighet att jag kan få tillbaka denna väska med sitt innehåll?

Anmäl
2014-10-31 22:23 #227 av: Nelma

#223
Hej! Det är första gången jag gör det här men tänkte att det skadar ju inte att testa. :-)

Jag ser snöret till plånboken hänga ut ur en papperspåse eller möjligtvis en korg som står bakom en dörr.
Lycka till!

Anmäl
2014-11-01 01:00 #228 av: naturligt

#143 Tack för era svar men har trots idogt letande inte lyckats att hitta mina bankfacks nycklar, önskar om möjligt fler tips/ledtrådar var de kan vara.

Tack på förhand och är mycket angelägen om att hitta dessa.

Mvh Mikael

Anmäl
2014-11-01 13:54 #229 av: Anngerd

#228
Jag får en känsla av att du ska leta i en garderob eller klädkammare ed. Jag tror att det är ganska högt upp och man behöver en pall ed för att nå dit. Nyckeln är svår att hitta för detta är "ett bra ställe".
Lycka till och hoppas du hittar nyckeln

Anmäl
2014-11-02 18:57 #231 av: Pompie

Hej, 

För två dagar sedan så försvann vår husnyckel spårlöst. Det är en gammal nyckel med ett vitt bomullssnöre som nyckelring. Nyckeln sitter i låset på insidan av dörren när någon är hemma, vilket den gjorde när den försvann. När vi åker bort så hängs nyckeln i vedförrådet.  Dörren är grön på utsidan och vit på insidan, med frostat glas. 

Någon som kan se var nyckeln hamnat?

Anmäl
2014-11-03 14:20 #232 av: Rajmon

Snälla hjälp mig!!!!!!

var barnvakt i 10 dagar åt min väns två barn medan hon var på semester! två dagar innan hon kom hem så hade jag lyckats tappa bort hennes bilnycklar... Jag minns att jag gick ut från huset med barnen och satte de i den andra bilen men behövde hämta något i min väns bil och gick då bort för att öppna och ta det jag behövde. Efter det så är det alldeles blankt :'( Har letat överallt men kan inte hitta den någonstans...

Det är en ensam nyckel med ett litet band på där det sitter någonting på ändan av bandet. Nyckeln är svart och är till en grå volvo v70 i äldre årsmodell. Jag hade varit fruktansvärt tacksam om någon kunde hjälpa mig att hitta den!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.