Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Träffad blixten i (klar)dröm, sömnparalys...?

2014-08-23 11:16 #0 av: Silversong

Hej,

Efter ungefär en timme att jag somnat (ca kl 2 inatt) drömde jag att jag blev "träffad" av blixten, förutom det att det kändes mer som att blixten gick in i min "själ" på ett konstigt, diffust och halvt obehagligt sätt.. I samma, som jag uppfattade det, ögonblick gick igenom sömnen till något som liknade en sömnparalys, men eftersom jag inte var ute efter detta nu i denna natt, så "valde" jag att inte hamna i den paralysen, utan att nästan hoppa upp ur sängen istället. 

Jag  fick en känsla av att jag nästan kom i kontakt med någonting.. universellt, kanske? Vet inte hur jag ska kalla det men jag har under en tid börjat fördjupa min andliga sida genom meditation och lite annat, kan det kanske ha med att jag närmar mig på något sätt eller att jag känner på mig att någon sorts upplysning kanske är på intåg? Har någon annan haft liknande dröm, förnimmelse och känsla? Det kändes som "mer" än en dröm och det kändes mer som fysiskt och väldigt påtagligt. Någon som känner igen sig eller kan hjälpa  mig med vad detta kan röra sig om?

Mvh Silver

Anmäl
2014-08-23 12:42 #1 av: Nicollan

Har ingen erfarenhet eller känner igen detta, men måste bara säga att det lät obehagligt! Hur känner du dig nu ett tag efteråt?

Anmäl
2014-08-23 14:15 #2 av: Choklad

Du fick kontakt med något kraftfullt. Eftersom du mediterar så tror jag att du fick kontakt med en guide eller något annat.

U R us

Anmäl
2014-08-23 14:28 #3 av: Nicollan

Var tvungen att kolla i min bok som handlar om olika tecken. Förlägen
Där stod det såhär:
"Blixt.
Det här är en mycket kraftfull symbol som visar att en stark kraft och ett stort genombrott ligger framför dig. I de nordamerikanska indianernas tradition symboliserade blixten Fader Himmel som befruktade Moder Jord. Det här kan vara en mycket stark symbol för snabbhet, styrka och väckandet av din inre livskraft."

Anmäl
2014-08-23 14:35 #4 av: Choklad

# 3

stämmer nog bra det 

# 0

blixtar står också för snabbhet, överraskningsmoment, och upplysning. Jag kom att tänka på den orm som vi har i ryggraden, kan vara ett samband mellan dem båda. Ett samarbete mellan dig och din guide eller andevärlden. Något du kommer att förstå, som en sorts A-ha upplevelse.

U R us

Anmäl
2014-08-23 17:57 #5 av: Silversong

Tack för alla svar! Att det skulle kunna ha med att jag är någon insikt eller upplysning på spåret, känns begripligt och logiskt. Jag har "öppnat" mitt sinne väldigt mycket (av några starka skäl med) och jag lyssnar faktiskt just efter den där guiden ni pratar om. 

Har ni något tips på hur jag kan få kontakt med just min guide? Jag försöker att tänka innan jag mediterar samt efter att jag  är mottaglig för just någon guide eller vad den nu må kunna vara. 

Jag tar den här drömmen/händelsen som att jag blir mer och mer mottaglig och hoppas att det fortsätter så (utan att vara allt för obehagligt).  

Det känns som om jag har kommit in på en andlig väg, genom att lyssna på mig själv och min intuition..  Jag vill fortsätta där och jag lyssnar gärna på tips, som sagt.

Mvh Silver

Anmäl
2014-08-23 22:39 #6 av: Amandla

#5 Kolla gärna in i vår Hjälptråd som skapades just för att samla tips på hur man utvecklar sig andligt/medialt Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl