Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Sorg

sorgen efter mamma

2014-08-19 20:00 #0 av: bettan1967

Hej på er!

Jag är helt ny här men känner att jag behöver få skriva lite.

Min mamma gick bort långfredagen detta år, 66 år gammal. Det har varit chockat och en stor trauma det som hände. Jag har ingen skuld och skam men har en stor sorg efter henne. Vi hade knappt någon kontakt med varann under de senaste året fast vi bodde i samma lilla stad.

Det som snurrar mest i mitt huvud är hur många dagar hon låg uttorkad innan hon kom in till akuten för att sedan hamna på intensiven.

När jag satt på vak under natten insåg jag hur mycket jag saknat henne och hur mycket jag älskade henne. Det smärta rejält i mig och gör fortfarande.

Känner att hon är med mig på nåt vis, svårt att förklara men den 11 september ska jag på en privat sittning. Det finns de som säger att hon vill mig nåt och söker kontakt med mig.

Hjärta Gråter Hjärta 

Anmäl
2014-08-19 23:07 #1 av: [sanna70]

Beklagar sorgen  Hjärta Det är alltid svårt när någon man håller kär går bort, det väcker också många tankar. Det är bra om du kan prata / skriva om det.  Ha inte dåligt samvete även om det är svårt ibland. Du gjorde vad du kunde utifrån dem förutsättningar du hade.  Hjärta Roligt att höra att du ska på en sittning, hoppas att du / ni lyckas få kontakt med din mor. 

Anmäl
2014-08-21 01:03 #2 av: vindfrost76

Åh jag förstår verkligen hur det känns.Min pappa gick bort den 27 dec. 2013
Jag hade inte någon direkt kontakt med pappa pg av olika sätt att se på djur,pratade inte med han på 4år för han var sårad och ville inte ha kontakt,och så den 27 dec så dog han i hjärtinfarkt..Klart att din mamma är med dig och ser allt du gör för henne tex tänder ljus för henne.Hon är på den andra sidan hos änglarna och Gud.Be till din. skydds ängel om kontakt och hjälp att läkas..Jag läste Lorna Byrne böcker Änglar i mitt hår och trapp steg till himmelen.Det är en själv biografi om hennes liv och hur hon sett och pratat med änglar hela sitt liv.Dom böckerna har hjälpt mig massor och tröstat mig mycket.kram anne

Anmäl
2014-08-21 07:45 #3 av: bettan1967


Jag pratar med henne varje dag nästan och nu var det ett tag sen jag tände ett ljus för henne men har inte varit hemma så mycket men har ett foto på henne och alltid blommor vid kortet på min chiffonjén.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.