Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Andar reser tillbaka i tiden?

2014-08-02 23:38 #0 av: dayunara

Är det fler än jag som tror att det skulle vara möjligt att genom en ande förmedla ett budskap till sig själv bakåt i tiden? Någon som varit med om det?

Anmäl
2014-08-03 10:52 #1 av: Magi-cat

Nej...

Det vore nog att göra våld på (natur)lagarna. För att inte tala om vad rörigt det skulle bli om alla for bakåt i tiden och ändrade på allt. Man skulle inte veta att det var ändrat och då skulle man inte ha lärt sig något eller man hade ingripit i någon annans liv.
Nej, det som skett det har skett, hur asjobbigt det än är ibland.

Hoppas du får hjälp och kraft att hantera vad det än är! 

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2014-08-03 19:52 #2 av: allhealing

Igår skapades en tråd för att ge svar på den här frågan. Idag skapas en ny tråd för att få svar på samma fråga. Är du skaparen av bägge trådarna?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2014-08-03 20:21 #3 av: zepanita2

Jag forstår inte svaret till magi cat Funderar  Tiden finnes jo ikke i värkligheten ?

Anmäl
2014-08-03 20:58 #4 av: allhealing

#3,

frågan var ställd till trådskaparen #0.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.