Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

"Psykiska Förmågor"

2014-07-25 20:02 #0 av: julia_directioner

Hej. Jag har ända sedan jag vart liten trott att jag har några psykiska förmågor, men jag är inte säker på om jag bara hittar på eller om jag verkligen har det. Så om någon vänlig själ (som är synsk) kunde berätta om det bara är fantasi eller om jag har "psykiska förmågor", och isåfall vilka? Väldigt tacksam för svar! Ha en bra helg!


Anmäl
2014-07-25 20:10 #1 av: Boxman

#0

Det bäste vore väl om du själv, kritiskt, kunde pröva dina egna förmågor. Vad, exakt, är det du anser att du kan göra? Att bara fråga ett "medium" ger nog inte så mycket. Hur avgör du att det "mediet" faktiskt har "psykiska förmågor" och inte bara fantiserar?

Anmäl
2014-07-25 21:45 #2 av: Silver Fox

Jag tycker du ska vara försiktig med att väna dig till "medium" och liknande, jag har inget problem med att folk har olika tro om psykiska förmågor men det kan vara farligt att ta dessa saker som sanning har vänner med psykiska problem som, tex röst hallucinationer som fått höra av sk medium att det är andar och liknande då det egentligen rört sig om schizofreni.

För en gick det så illa att det ledde till självmordsförsök efter att blivit övertygad av ett "medium" om att hon ska ta rösterna på allvar och tyvärr sa rösterna åt henne att ta sitt liv för annars skulle andra dö....

Jag vet inte vad det är du upplever men det finns många inom new age rörelsen som bara vill tjäna pengar och tyvärr har vissa inga som helst skrupler...

Anmäl
2014-07-26 10:53 #3 av: H-lena

#0 Om du berättar vad det är du har varit med om eller känner att du har för förmåga så är det enklare för oss att avgöra. 

Anmäl
2014-09-16 10:20 #4 av: bodhisattva

mitt råd: sluta kommunicera men använd er gärna av olika ljud från chakrorna, ljud från änglaknackningar och clear audience et.c

Anmäl
2014-12-23 02:43 #6 av: MrMumin

Jag får känslan av att jag kan röra på själen utan att kroppen rör sig. Har kunnat ändra läget på själen så att jag botat huvudverk vid ett par tillfällen.  Men fler gånger ar de haft motsatt effekt då jag rört på själen för mycket. Har känt att själen kan dras åt ett vist håll t.ex mot ljus . Alla pålästa säger att man inte ska hålla på med saker man inte kan. Jag är försiktig men jag kan inte låta bli. Vad kan det vara? Kan jag använda det för något? Kan ett medium ens hjälpa mej? Vad borde jag göra?

Anmäl
2014-12-23 05:00 #7 av: pirri17

New Age är farliga saker! Om några år vill du ha hjälp mot andar (schizofreni). Detta kan likna vid schizofreni!

Anmäl
2014-12-23 08:00 #8 av: Magi-cat

#7 Man ska vara lika försiktig med att slänga ur sig diagnoser! Ledsen

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2014-12-23 08:04 #9 av: Magi-cat

#6 Jag har ingen aning om vad du gör men det låter som om du testar medvetandet. Det är inget konstigt med det, men du skriver också att du inte kan låta bli. Då är det just det du ska göra, tror jag, låta bli med vad du nu gör. Glad Lev livet här och nu.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.