Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

får inte vara ifred

2014-07-23 21:16 #0 av: atlasstar

Känns inte som att andar lämnar mig ifred på nätterna, (ta det inte fel.. är inget medium. Men jag har lätt för att känna av andar och energier, och se dom endast ibland. ) Tidigare har jag kunnat öva upp att stänga igen totalt genom att fokusera på någonting annat, men just nu känns det som att det är fullt hus om kvällarna, eller bara någon som kräver min uppmärksamhet. (känns som en flicka) Igår sa jag till dom/den att lämna mig ifred då jag inte får lugn och ro och att dom skulle respektera det, minst tre gånger. Hände ingenting..

Jag blir lätt uppskrämd när det blir för mycket, och det blev jag igår.  I grund och botten.. Min katt som alla andra djur känner av jättelätt, hennes blick flög över rummet en tusentalsgång per minut efter vad jag tror var orber eller vad man nu kan kalla det.  Kan ni känna av någonting bara att läsa denna text? Tips på vad jag kan göra för att totalt stänga ner om kvällarna eller för att vara ifred? Kram på er!

Anmäl
2014-07-26 15:11 #1 av: Amandla

Puffar upp tråden

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.