Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Dröm - Kraftdjur

2014-07-02 16:34 #0 av: GiraffTunga

Hej. Mina kraftdjur är

Räv Varg Orm Uggla.

Och innan jag vaknade mitt på natten så drömde jag om en uggla. Och det är ju en av mina kraftdjur så  jag tror ugglan ville mig något. Jag såg inte en död uggla för då betyder det att jag kommer få en sjukdom eller något döende. Men jag såg bara en uggla flyga och har letat efter betydelser i google men hittar inget. Har ni någon idé vad ugglan ville mig?

Anmäl
2014-07-02 16:36 #1 av: Tanjis

Hur vet man vad man har för kraftdjur och vad innebär det?

Anmäl
2014-07-02 16:56 #2 av: GiraffTunga

Skicka ett PM så kan jag berätta allt jag vet. :)

Anmäl
2014-07-02 18:31 #3 av: Choklad

Ugglan står för vishet, att se det dolda och förmågan att röra sig i det dolda, tyst och oupptäckt.

Den har förmågan att se det som ingen annan ser, kan se in i själarnas inre djup.

Håll fast i det du har fångat och ta dig fram utan att bli upptäckt.

Du får tänka dig in i vad du själv ser hos ugglan.

Varför skulle det betyda att man ska bli sjuk om man drömmer om en död uggla?Funderar

Ugglan vill troligen att du ska göra dig fri från något, eftersom den flög, kanske höja dig över problemen och se dem som de är, inte låta dig bli påverkad av dem. Lös dem genom din inre klokhet och ditt sätt och din förmåga att  se igenom och in till själva roten av det "onda".

U R us

Anmäl
2014-07-02 18:45 #4 av: GiraffTunga

Om man har uggla som kraftdjur så kan man se i framtiden. Finns massa mer kraftdjur som kan göra så man ser i framtiden. Sen så håller jag med. Jag ser om folk ljuger eller inte. (ansikte mot ansikte) Men kraftdjuren kan alltid varna att man blir sjuk menar jag. (sjukdom) Alltid nått dåligt menas om man ser sitt kraftdjur dött. Funderar

Anmäl
2014-07-02 18:55 #5 av: Choklad

#4

Aha, ok.  Tummen upp

Jag har också bl a ugglan som kraftdjur,  man kan även se bakåt i tiden, långt bakåt. Och det medför att man kan göra regressioner, men helst bara på sig själv då, för att undvika problem som tydligen kan uppstå. Jag kan också se/känna då folk ljuger, ibland är det kul och ibland inte alls. 

Död i allmänhet har ofta betydelsen att något nytt kommer, så egentligen kan det handla  om att man förnyas. Kanske får ett nytt eller annat kraftdjur.

Fast varningar är ju bra också, så att man är förberedd på det som komma skall.

U R us

Anmäl
2014-07-02 19:04 #6 av: GiraffTunga

Ja vad kul att du också har uggla. Glad Älskade ugglor som liten. Var beroende haha..

Anmäl
2014-07-02 19:57 #7 av: Zamizen

Är ugglan ärat huvud kraftdjur? För det är ju huvud kraftdjuret du har hela livet, medans dem andra bytas ut genom livets gång.

Anmäl
2014-07-02 19:57 #8 av: GiraffTunga

Nej mitt huvudkraftdjur är räv.

Anmäl
2015-03-05 10:18 #9 av: Choklad

Enligt min erfarenhet så kanman ha olika kraftdjur, ibland kan ha flera stycken på en och i samma peroid, men att man också har ettkraftdjur som alltid är med en och  följer en. Kraftdjuren är ju som jag har märkt själv, dem som kan kan få kraft ifrån i svåra stunder i livet, och de visar på hurdan man är just nu, i vilket "sinnestillstånd" man befinner sig, och då man ser dem så får man använda sig av deras visdom och kraft för att komma ur en negativ känsla eller situation. Kraftdjuren hjälper också till vid healing och att resa i ens undermedvetna.

U R us

Anmäl
2015-03-17 19:06 #11 av: Bbellisen

Hur vet man vad man har för kraftdjur?? Kan man ta reda på det??

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.