Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Förankrad?

2014-06-19 21:12 #0 av: Angel3

Vad menas det med att jag ska vara förankrad inom mig själv?

Anmäl
2014-06-21 01:33 #1 av: ALPHIRA

Var någonstans har du hört eller läst (upplevt) det uttrycket?

Anmäl
2014-06-21 11:00 #2 av: Huygens

Det kanske menas att man ska vara trygg i sej själv?


Anmäl
2014-06-21 12:49 #3 av: J-Artur-K

Det där uttrycker har man hört men gillar inte det uttrycket inom det andliga jag själv. (men kanske är bra uttryck men jag själv gillar inte det) 

Inom det andliga så är det viktigt att man står fast på jorden att man lyssnar på sitt inre och är trygg i sig själv (det Huygens nämnde) 

När man är det. Så om man har utvecklat sina andliga förmågor kan man få info ifrån vad som helst för är genom det inre vi får information till oss. När vi är trygga i den vi är och är säker i oss själva så blir informationen klarare och vi får till oss information lättare. 

Kan vara att en vän bara nämner en person namn o man får direkt automatiskt information om den personen fast man aldrig träffat den personen. 

Nyckeln är att vara stabil i sig själv. Kontakt med sitt inre. Lyssna på dom inre känslorna. 

Är man ostabil i sig själv o inte kan urskilja egna känslor med känslor man får till sig blir allt rappa kalja. Man blandar ihop egna känslor lättare då med det man får till sig o då blir det bara fel. (inte att allt blir fel men blir ju fel i helheten av allt o kan bli helt fel också) 

Man ska jobba med sig själv att när man använder den andliga förmågan noll ställer man sig o kopplar bort egna känslor så man blir ren kanal o kan urskilja energier o då kan man mycket lättare förstå det man får till sig och man kan få till sig mera på olika sätt. Glad


Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2014-06-21 19:28 #4 av: Fjäril

Kanske menar man att du ska vara jordad och i ett med dig själv?

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl
2014-06-21 21:59 #5 av: allhealing

Varje person har ett såväl kollektivt som individuellt perspektiv att använda sig av. Vi kan därför se oss som individer såväl som kollektiva människor. När man är såväl en individ som agerar från ett villkorslöst kärleksfullt tillstånd samtidigt som man använder sig av den kollektiv förståelse för hur allting samverkar. Det är först i ett sådant ögonblick man är fullständigt förankrad i en mänsklig kropp.


Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2014-06-22 01:18 #6 av: spirit33

#5
Say what? ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.