Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

En sak jag funderar på?

2014-06-17 17:25 #0 av: Molye98

Jo när jag var mindre typ 4 år så skulle jag sova mina föräldrar kollade på tv och katten var med dom och när jag blunda så drog någon ner mig under täcket och jag blev jätte rädd och jag kollade och skakade på bena men inget var där? Sen när jag var 7  år så hände det igen och när jag säger till mina kompisar säger dom att det måste varit min katt  som inte var i rummet och sen har det hänt att jag skulle sova men jag kollade lite och så ser jag och känner hur någon lyfter på håret som hängde över min panna och jag reste mig snabbt upp nu bor jag ju inte där längre men har alltid undrat om det varit en ande?

Anmäl
2014-06-17 19:30 #1 av: Banonym

Jag hoppas någon kan komma med ett bra svar till dig, jag har inga erfarenheter av detta sö har inget bra svar. :)

Anmäl
2014-06-17 22:05 #2 av: ALPHIRA

Hej. Det kan ha varit en ande. Antingen platsbunden eller mer personlig, jag själv tror mer på det senare. Men jag kan ha fel. Antar att du inte fick någon känsla av någon speciell person -du var för rädd kanske.

Om du inte upplevt något liknande efter det, så ta det lugnt.

Anmäl
2014-06-17 23:02 #3 av: Molye98

Jag tror det för att det var ett jätte gammalt hus och det har bott en piga där och gammal tant där förut och där pigan bodde har vi rivit men jag har vaknat när jag var 10 av att  en vit skugga stod framför mig. Och när det hände andra gången så brydde jag mig inte men jag kände verkligen hur något greppa runt mitt ben och ibland har någon pillat mig i håret vet inte om det kan vara farfar eller morfars ande? Men skönt att höra att någon mer tror det men i förgår natt(glömde skriva det) så var det som om någon bankade till jätte hårt i min balkong dörr som någon ville komma in och det är andra gången det händer. #2

Anmäl
2014-06-25 23:12 #4 av: ALPHIRA

Du fick en känsla av farfar eller morfar. Varför inte, han eller hon kan pilla dig i håret.

Men jag får en annan känsla vad gäller bankandet i din balkongdörr. Någon annan än släkting. Ingen piga eller gammal tant utan en man.

Jag tror du skulle behöva stänga ner dig för att dessa bankningar skulle sluta.

PS. Jag är inte något medium.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.