Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Dröm

2014-05-25 13:32 #0 av: Nirvana_Ophelia

Drömde att en inre röst sa att jag skulle bli mördad. Vet inte av vem, eller vilka. Har folk som hatar mig och är arga på mig pga en intrig, men det var verkligen läskigt...Eftersom jag är synsk, skrämde det mig. Min mormor grät i en dröm (hon är död) och sa att den rätte är något med skivor. vet inte vem hon pratar om. Är rädd.

Anmäl
2014-05-25 13:48 #1 av: Huygens

Freuds Drömtydning är värd att läsa. Boken ger fortfarande svar på dom flesta frågor kring drömanalys. Jag tror inte det finns något liknande verk som överträffat Freuds bok än idag.


Anmäl
2014-05-25 14:04 #2 av: Magi-cat

#1 Jag skulle vilja rekommendera Jung. Han var Freuds efterträdare till en början men bröt med honom.

Jungs symboltolkning ger väldigt mycket...
T.ex. "Människan och hennes symboler".

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2014-05-25 14:08 #3 av: Magi-cat

#0 Drömmen är en "rensningsdröm", antagligen av något du sett, hört eller läst under dagen eller dagarna innan. Den speglar rädslor, men den säger inte att det kommer att hända!

Jag förstår att det kändes läskigt, det är aldrig roligt med sådana drömmar! Men så skönt att kunna lägga den ifrån sig och säga, "det var en läskig dröm"! Drömmar kan verkligen bli konstiga och bisarra. För det mesta glömmer vi dem. Den här kommer också att blekna bort.

Kram till dig!Blomma

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.