Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Dröm.

2014-05-23 11:17 #0 av: [Oniq]

Igår på förmiddagen så halvsov jag eller var i ett trance liknande tillstånd. Där fick jag till mig i som en dröm om att ta kontakt med en person. Personen i fråga känner inte jag och har inte ens träffat honom men jag följde rådet och vägledningen. Började söka via nätet och per telefon. Fick till slut napp och fick samtala med en pastor, vi har liknande syn på andlighet och andligt uppvaknande och hur den kan gå till. Hur äkta troende är och de som tror men inte helt fullt ut.

Så kan drömmar också vägleda oss.

Han hade en sund och mycket realistisk syn Glad


Anmäl
2014-05-23 23:47 #1 av: Fjäril

Oj, att du "vågade" ringa upp så. Men någon mening var det kanske.

Nu blev jag påmind om min sanndrömsperiod jag hade för några år sedan. En av dem handlade om att jag natten innan en möhippa (som vi skulle gå på) fick se en av tjejerna möta en kille, vilken skriver sitt telefonnummer på hennes hand. Numret mindes jag hela dagen efter och när drömmen "slog in" och en kille skrev sitt nummer på hennes arm (istället) var jag tvungen att kolla upp det på nätet. Det gick till en kund (jag arbetade i butik då) som hade ett paket att hämta hos oss. Mycket underligt var det i alla fall. :)

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.