Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Hej!

2014-05-19 23:45 #0 av: richard0095

är väldigt förvirrad om jag gjort rätt och har svårt , mitt inre säger en sak och mitt yttre säger en sak , vad ska man vända sig för att få ordning på min tankar?

Anmäl
2014-05-20 13:43 #1 av: skullcandy

Hej!

Vad är det för tankar du har då? Det brukar reda ut sig om man pratar om det. :) 


/ Sofia


Anmäl
2014-05-25 11:03 #2 av: pirri17

Prata med en t.e.x psykolog om vad du har för tankar!

Anmäl
2014-05-25 11:14 #3 av: Huygens

Du kanske kan definiera vad som är oklart. Sedan får du fundera på om du ska prata med någon alls om saken och i så fall vem.


Anmäl
2014-05-25 11:47 #4 av: skullcandy

Kan berätta att jag har haft mycket tankar själv som jag inte vågat dela med mig av till någon. Det är extremt jobbigt att känna att man inte kan lita på någon men det hjälper verkligen! Du känner själv vilka du kan lita på och inte. Jag gick med i en meditationsgrupp där vi ofta pratar om andlighet. Vem man vill prata med är individuellt men jag kände att jag inte ville prata med en psykolog för att jag var rädd att de skulle tro att jag var "galen" haha. ^^

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.