Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Andar?

2014-04-24 11:59 #0 av: matttias00

Hej! 

Mina föräldrar bor på olika ställen. Så när jag är hon mamma är det lugnt och sånt, men när jag kommer hem till pappa så känner jag mig alltid iakttagen. Men det är bara när jag är ensam hemma. Jag brukar sätta mig i tv-rummet och kolla på tv, och då känns det som någon står och kollar på mig. Kan det vara en ande eller något? Är det någon som vet, eller själv varit med om något liknande? :)

Anmäl
2014-04-24 18:51 #1 av: matttias00

Tacksam för svar! :)

Anmäl
2014-04-30 16:05 #2 av: Jina.

Hej!

Ja det är klart att det kan vara en ande som är med dig, du känner dig iakttagen och det brukar man göra när det är någon ande i närheten. Men så som jag läser verkar du inte ha några problem med det :)

Det kan ju helt enkelt vara nån från familjen som kommer och tittar till ibland.

Anmäl
2014-05-02 18:54 #3 av: matttias00

Tack för svaret! :)
Nej jag har inga problem med det direkt, men jag vill veta vem det är..

Det kan vara min farmor som jag aldrig har träffat, jag har tänkt ganska mycket på att det skulle vara kul att träffa henne, så hon kanske försöker få uppmärksamhet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.