Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Känsla av att flyga

2014-04-18 21:37 #0 av: Slem

När jag var liten, 4-7 år nånting, hände det ibland att jag flög nedför trapporna i trapphuset där jag då bodde. I alla fall kändes det exakt så. Det hände ibland att jag började gå nedför de översta trappsteget på våningsplan tre på väg till mellanlandningen till våningsplan två och helt plötsligt befann mig i slutet, redan nere, utan att jag mindes att jag gått ner hela vägen. Ni vet hur det känns i magen när man åker karuseller? En hisnande kittlande känsla när man åker nedför oförberett? Exakt den känslan brukade jag få när jag "vaknade upp" längst ner i trappan sekunden efter att ha börjat gå nedför de översta trappstegen. Precis som om någon osynlig lyft upp mig och svingat ner mig väldigt fort och satt ner mig i slutet av trappan. Jag vinglade också alltid till som för att återfå balansen. Är det någon annan som varit med om samma sak eller som kan förklara mina upplevelser?

Anmäl
2014-04-18 21:49 #1 av: molam

Har hänt exakt samma sak för mig, fast det är när man var liten hoppade man ju ofta 2 trappsteg, när jag hoppade var det som om jag inte Landade direkt, känslan är helt underbar men ändå lite läskig, har inte tänkt på att fråga här om det, så kommer att följa med spänning! ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-04-18 21:54 #2 av: Slem

Ja men precis! Jag brukade längta efter att få känna så igen. Ofta i mina drömmar kan jag hoppa och sväva nedför alla trappor. Ibland svävar jag överallt.

Anmäl
2014-04-18 22:17 #3 av: ALPHIRA

Hej Slem! Är det alltså i verkligheten att du kände allt detta i trappan? Eller i drömmen eller något annat? Det finns olika "möjligheter" att "flyga".

Som kuriositet kan jag berätta vad min syster upplevde när hon var mycket liten. Hon sprang ner i trappan, föll omkull och det hela skulle ha slutat illa...  Men plötsligt var där en ängel -som tog ta i henne och hon skadade sig inte. Systern såg ängeln alldeles tydligt!

Anmäl
2014-04-18 22:32 #4 av: Slem

Jag brukade känna så i trappan när jag var liten. Som att någon osynlig bar ner mig väldigt snabbt, tillräckligt snabbt för att den speciella känslan i magen skulle uppstå. Ibland drömmer jag fortfarande att jag svävar omkring, det är väldigt skönt.

Jag vill tro att det finns änglar som vakar över oss precis som över din syster, det är en väldigt fin tanke. Det sägs ju att barn har lite fler, speciellt väldigt aktiva barn. Jag vill också se en ängel, har din syster beskrivit den?

Anmäl
2014-04-18 22:43 #5 av: ALPHIRA

Slem. Kanske du också har haft en skyddsängel med dig när du sprungit i trapporna och hindrat dig att göra dig illa.

Att du svävar i drömmen, det kan vara något annat. Hoppas någon som kan den biten, kan förklara dig...

Jag personligen tror definitivt på änglar. Och ja, kanske speciellt väldigt aktiva barn (eller aktiva vuxna för den delen, eller hur?) kan ha extra änglar..., vem vet.

Roligt att du frågar om min syster beskrev hur ängeln såg ut. Dumt av mig att inte fråga DET. Ska göra det vid lämpligt tillfälle (hon bor i ett annat land).
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.