Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Synsk eller vad?

2014-04-15 17:40 #0 av: [melowi]

Nu vet jag inte riktigt om det här är rätt sida att lägga på men iaf.
Har under flera tillfällen starkt känt på mig att någonting specifikt kommer hända. Det kan vara att om 1 mil kommer det stå en älg på vägen eller som i förrgår kände jag på mig att två specifika hundar inkl min skulle hamna i slagsmål och båda bli bitna. Efter 5 min var båda i slagsmål och båda blödde. Älgen stod där på vägen också.
Det kan vara småsaker med, att jag starkt känner på mig vad som kommer hända och de gör det.

Vad skulle ni kalla att det är?
Och stämmer det att man kan känna av att någon man älskar kan vara i fara? Har känt det med vilket också som har stämt.

Anmäl
2014-04-15 20:12 #2 av: Hallonregn

#Melowi, jag skulle defintivt kalla det en slags medial förmåga..
Du säger att det som hände har stämt, så det som JoHo skrev är inkorrekt.

Anmäl
2014-04-15 20:13 #3 av: Zamizen

Ja det kan vara att du är lite mer andlig av dig en andra Glad

Anmäl
2014-04-15 20:13 #4 av: Hallonregn

Din hjärna spelar dig inte ett spratt vill säga

Anmäl
2014-04-15 20:15 #5 av: Skumdum

Jag skulle vilja säga att du är synsk.

Anmäl
2014-04-16 02:34 #18 av: [melowi]

#1 Deja vu är något man känner för stunden. Man kan känna det om man är på en speciell plats eller dylikt och känslan man får då är att man varit med om det förut, fast det kanske inte stämmer. Helt annorlunda från att kunna starkt veta att två hundar kommer ryka ihop inom bara några minuter. Eftersom att jag kände på mig det så var jag förberedd och hade därför ett stort lugn och det kom inte som en chock utan jag visste att det skulle hända. Ditt svar är då inkorrekt då det är två helt skilda saker. 

Tack till alla er som svarade på frågan! Hjärta 

Anmäl
2014-04-16 07:56 #20 av: pirri17

Du är inte ensam om det! Det finns andra också. Jag är synsk och sett småsaker och annat som ska hända 10 år senare och gjorde det!

Anmäl
2014-04-16 23:33 #23 av: fredrikh

Det här är vad jag tror. Innan vi föds på jorden så ska vi välja en väg vi vill gå, den vägen som kommer utveckla våra själar och universum mest. Vi ser då flera potentiella liv, från födsel till dödsögonblicket, hela livet passerar innan vi upplevt det. När vi sedan föds, växer upp och upplever deja vu, så är det ett minne från "tiden" innan födseln när vi kollade igenom livet vi valde att leva. 

Anmäl
2014-04-17 23:03 #31 av: fredrikh

#24 Nja jag tror att vi har fri vilja i livet, vi kan göra precis vad vi vill och vad än vi väljer att göra så är redan något vi valt, innan vi valde att komma ner på jorden. Oavsett om du väljer att stanna hemma en dag eller bestämmer dig för att gå ut, så kommer valet vara det du redan bestämt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.