2014-03-31 07:30 #0 av: [jnordstrom]

Hej!

Jag har aldrig, vad jag vet vart med om något övernaturligt. Men de är något som intresserar mig och jag vill så gärna tro.
Jag känner Heller inget måste att få uppleva övernaturliga ting, utan tycker de känns lite skrämmande.

Jag blev mamma för snart 3 månader sedan. De bästa som hänt mig. Med att skapa ett liv kommer också mycket ansvar. Jag är ofta orolig hur jag ska kunna skydda honom och hjälpa honom genom livet. Jag fick höra av en att när vi inte hinner med de är då skyddsängel hjälper till. Nu vet inte jag vad personen ifråga tror på. Men jag börja läsa lite om ämnet och såg att man kunde be om att få drömma om sin ängel och på såvida få kontakt. Sagt och gjort jag bad om att få träffa den som fanns runt mig och min son.

Den natten drömde jag om min avlidna mormor. I drömmen hade hon bara varit bortrest och hamnat på sjukhus och inte kunnat kontakta oss. Alltså var hon inte död. Vi var alla glad! De konstiga var att hon satt bara på en stol i köket sa inget eller såg varken glad eller road ut. Jag hade tusen frågor men de var till min morfar som fortfarande lever.

Kan de vara något symboliskt med min dröm. Var de ett tecken från min avlidna mormor? Varför var hon inte glad att se oss? Har jag stört henne? Eller var de kanske bara en obegriplig dröm?

Jag var först på morgonen när jag vakna glad över drömmen men nu när jag tänker efter på hennes reaktion vet jag inte längre..