Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övningar

En bild från början på 30-talet

2014-03-30 23:30 #0 av: [Sandraas1]


Ojdå denna bild som jag lade in tidigare idag hamnade visst under fel kategori och prövar nu igen och hoppas denna bild hamnar under foton.

Denna bild föreställer min pappa moster Edith som han stod väldigt nära. Hon var som en mamma för min pappa då både hans egen mamma och pappa dog när han var ung. Pappas moster Edith var född 1895 och dog 1987 och min pappa blev utom sig av sorg.Nu när min pappa dog för 3 år sedan så ärvde jag detta foto.

Nu till saken hör att både min 13 åriga dotter och sambo tycks sig bli skrämda och läskig. Både dotterna och min sambo får rysningar och obehag när dom tittar på bilden

Skulle gärna vilja veta vad ni här på Fokus tycker och känner inför denna gamla bild.

Tacksam för svar

//

Sandra Blomma

Anmäl
2014-03-30 23:37 #1 av: Tjeja

Va?? jag tycker den är jättefin! Ser eller känner inget obehag ö h t när jag ser bilden här. Då brukar jag ändå vara ganska känslig för människors utstrålning på bilder.

kanske reflexerna från glaset döljer något av intrycket från bilden...*funderar*

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2014-03-31 06:03 #2 av: pirri17

Kanske hennes ande som man känner av!

Anmäl
2014-03-31 06:33 #3 av: Magi-cat

Det finns två kommentarer i den förra tråden.

 Glad

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2014-03-31 12:18 #4 av: Amandla

Det var jag som bytte kategori på den förra tråden, tyckte den passade där, eftersom du bad medlemmarna att känna efter vad de kände = övning, alltså byter jag här också. Fotokategorin passar bättre för foton där det kan vara olika konstigheter i själva bilden. Jag låser den andra tråden för det blir enklare att föra diskussionen här, i en och samma tråd.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-04-14 18:48 #5 av: Cerese

Hon ser ut att kunna ta vara på sig själv och även andra och är mycket vacker. Inget ont i denna bild/Cerese

Anmäl
2014-04-21 11:33 #6 av: [JapanFan!]

Tyckte själv bilden var lite obehaglig, men fin. Det är nog ingen fara! Glad

Anmäl
2014-04-21 23:13 #7 av: Stjärnströssel

Jag som aldrig läser av foton eftersom ljus och vinklar påverkar så mycket skulle ändå (utan att det har med att känna av något att göra) vilja säga att ögonen (på den här avfotograferingen) mest är pupiller. Man (jag) ser inte riktigt vart gränsen för regnbågshinnan går. "Otäckingar" lite övernaturliga sådana kan ibland porträtteras med avsaknad av regnbågshinna.
Dessutom drar mungiporna neråt snarare än uppåt.
En leende mun hade förmodligen gett dig ett helt annat intryck av fotot.

Personen i fråga var säkert instruerad att inte le. Man fick inte tramsa bort en fotografering då det kanske inte togs så många plåtar och när det gäller äldre fotografier så vet vi i regel att personen i fråga är bortgången och det är tokigt med lätt att fastna i en känsla av något man tycker fotot uttrycker. Jag tycker fotot visar en vacker kvinna men jag kan förstå varför du tycker att du upplever ett obehag däremot känner jag det inte.

Anmäl
2014-04-21 23:30 #8 av: ALPHIRA

Endast fina och härliga vibrationer.

Anmäl
2014-04-22 08:43 #9 av: [Rumpstek]

#7 Men tittar du verkligen på samma bild som jag gör? Jag har inga som helst problem att se hur ögonen ser ut, vad som är pupiller och dylikt.


Anmäl
2014-04-22 22:25 #10 av: Stjärnströssel

#7 Det skulle jag tro. Fast från en annan skärm då förstås. 
Menar inte att de inte syns alls men är "blaskiga". Kalla ögon du vet men det är ju i betraktarens ögon.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.