Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Barn/Ungdomar

Är jag synsk?

2014-03-29 10:52 #0 av: ElinaS

(Skriver här också för att få mer åsikter och svar)

Jag är en trettonårig tjej. Under hela mitt liv har jag varit rädd för spöken, kunnat känna vissa saker mm.
Tex om jag har tre lådor framför mig (ogenomskinliga) kan jag bara känna vilken låda som innehåller någonting. Vi säger att den vänstra lådan innehåller en sten, då känner jag att det är den vänstra lådan som stenen ligger i.
Flera gånger känner jag något dåligt kommer hända. Tex om det kommer folk jag inte vill möta på en väg, kan jag ta en annan väg redan innan jag sett dem.

Jag har aldrig någonsin tänkt att jag skulle vara synsk..

Men inatt hände något riktigt läskigt. Jag drömde att jag och en föredetta kompis (kalla henne N) som jag inte träffat på ca 1 år fick min pappas kort och gick på en klädaffär och shoppade hur mycket som helst, hon lurade mig att köpa för mycket mer än vad vi egentligen fick. N blev jättesur när jag sa att vi faktiskt inte fick köpa mer. Sen vart pappa arg när vi hade handlat kläder för över 4000:-

Imorse när jag loggade in på Facebook hade jag kl 06:56 fått meddelande av N att hon saknar mig, undrar om det var hennes fel att jag bytt skola mm.

Är jag synsk? Kan någon bedöma det härinne?

Anmäl
2014-03-31 06:13 #1 av: pirri17

Då är man lite synsk! När det kommer folk som jag inte vill möta så går jag på andra sidan gatan /tar en annan väg.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.