Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hjälp nu! Väcks av närvaro!

2014-03-26 02:15 #0 av: Nevina

Hunden har nu väckt mig flera gånger genom att morra på en närvaro i mitt sovrum. Jag har i en halvtimme suttit med lampan tänd och tänkt och även sagt högt "Jag ber om hjälp av ärkeängeln Mikael och av mina guider att ta bort det som är här och att omge oss av ljus och skydd", men det försvinner inte. Det har blivit bättre, men inte helt bra. Jag vågar inte somna om innan jag vet att det är borta. Finns det någon snäll själ som kan hjälpa?

Anmäl
2014-03-26 03:31 #1 av: vallhund

Säg åt hunden att gå o lägga sig/godnatt/håll käften o dra täcket över huvudet o somna om.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2014-03-26 04:56 #2 av: Nevina

#1 Nu var det ju inte hunden som var problemet, utan närvaron som jag inte vågade somna på grund av. Dessutom vore det inte snällt mot hunden som satt och skakade.

Det tog 2 timmar av ihärdigt upprepande av ramsan där jag bad Mikael och guiderna om hjälp innan närvaron försvann. Men om någon vet vad/vem som var här och varför så vore det väldigt intressant.

Anmäl
2014-03-26 16:49 #3 av: AngelicFriend

Hej Nevina jag är en liten änglaexpert här, Jo det funkade inte med Mikael sa du men då har du fel! Tummen upp Mikael tar inte bort andar och försvinner, utan du kan sova gott! Om du ber såhär: Ärkeängeln Mikael omge mig med din skyddande andliga flamman. Då tar han bort lite av ondska där och inte bara det utan han står där brevid dig och skyddar dig. Du kan använda den bönen om du:

  • Är rädd & Någon ond ande är i ditt hus
  • Är med folk du känner dig otrygg med
  • Någon retar dig för att göra dig svag
  • Jobb intervju
  • Prov i skolan
  • Healing skydd ( bara det positiva kommer fram )

Lycka till. Skicka ett PM om du vill prata mer om detta. Är bra på övernaturligt också.


Anmäl
2014-03-26 20:38 #4 av: Nevina

#3 Tack för ditt svar! Jag hör av mig till dig i PM när jag känner att jag har tid och lugn och ro att skriva om änglar. Jag lär nog komma med många konstiga frågor :P
Det fungerade, men det tog ett tag. Hunden blev relativt lugn efter ca 10-15 minuter och blev helt lugn efter ca 40-50 minuter. Den som var där rörde sig lite fram och tillbaka i rummet, men kom aldrig över till den sidan av sängen som jag låg på, utan där stod någon som hjälpte mig. Men det tog 2 timmar innan närvaron försvann helt, hela tiden rabblade jag ramsan där jag bad om hjälp. Efter de 2 timmarna blev det helt lugnt och fridfullt i rummet på ett sätt jag aldrig känt tidigare.

Anmäl
2014-03-26 20:40 #5 av: AngelicFriend

Det är ju jätte bra! Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.