Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Intressant dröm. ..

2014-03-20 23:04 #0 av: Secretcharm

Hej! För ungefär en vecka sedan, så hade jag en väldigt annorlunda dröm. Jag drömde att jag träffade en liten blond flicka i kanske 7-10 års åldern, det var en grå/grön dyster miljö utomhus, det fanns gungor.. Det såg ut att vara höst. Hon sa till mej att hon såg och hörde röster i hennes huvud som tvingade henne att göra vissa saker, vissa elaka. Hon blev väldigt rädd sa hon. Jag försökte hjälpa henne så mycket som möjligt. jag sa till henne att hon skulle ignorera rösterna och inte lyda dem. I början så var hon jätterädd, men det lönade sig till slut. Rösterna försvann tror jag. Jag minns inte så mycket från drömmen, men jag minns att jag såg vita/ljusa bländande krafter som kom ut från hennes kropp.. sedan så vaknade jag till.. 

Kan någon förklara varför jag drömde en sådan dröm? 

ps, har aldrig sett flickan tidigare..... 


/ En ny medlem!  :) 

Anmäl
2014-03-31 16:04 #1 av: [JapanFan!]

Hjärnan kanske spelade dig ett spratt? Eller så kanske du kommer träffa någon som ser ut så i framtiden? Eller så kanske du har träffat någon men inte minns det? Eller har du själv känt som flickan någon gång?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.