Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övningar

Vad finns här?

2014-03-17 11:05 #0 av: Nevina

Hej. Ända sedan jag flyttade in i den här lägenheten så har jag känt av en man som vissa kvällar står på ett specifikt ställe i vardagsrummet. Han brukar inte bege sig härifrån när jag säger till honom. Katterna har reagerat ganska starkt på honom några gånger och jag känner ett obehag när han är här.

Igår kväll så var det någon som var där, men jag tänkte inte på att känna efter om det var en man eller kvinna. Min hund blev jätterädd för denna närvaro iaf, han spärrade upp ögonen, morrade, skakade jättemycket och dreglade. Det höll på länge och jag sa upprepade gånger till den som var här att bege sig, men det hjälpte inte, som vanligt. Det tog kanske 20-30 minuter innan hunden blev helt lugn. 

Jag undrar om ni kan känna av vem som var här igår och om det är samma som brukar vara här? Jag skulle gärna vilja veta mer om personen i fråga. 

Och så är det jättemycket energi på vinden (en trappa upp), det är mycket obehagligt och man kan ibland känna det 2 våningar ner. Om ni vill så kan jag ta bilder i trapphuset här där det brukar kännas starkt och på själva vinden. I och med att det är en så grymt jobbig energi som kan vara så påtaglig att det blir skrämmande, så skulle det kännas bättre att få veta lite vad det beror på.

Bild på platsen i vardagsrummet där mannen brukar stå (bilden är tagen idag):

Anmäl
2014-03-17 11:31 #1 av: Nevina

Bild på hunden som blev rädd. Luzifer heter han (hette Yoda i sitt förra hem). Bilden är tagen den 13/3, alltså 3 dagar innan han blev rädd för närvaron här.

Anmäl
2014-03-19 17:43 #2 av: [Alexandra8]

Jag är inte jätte erfaren av detta, 

Men när jag skrollade ner till bilden så högg det till bara sådär i min mage och höll kvar ganska länge, fick svindel och blev yr.

Har du kollat upp vilka som bodde där innan dig..?

det kanske förklarar en del :)

  Ha det bra Gapskrattar

Anmäl
2014-03-19 18:16 #3 av: Nevina

#2 Tack för ditt svar! Ja, det är obehagliga energier både i lägenheten och på vinden. Fast vinden är 25 gånger värre, jag undrar om det kanske kan ha hänt något där, det är verkligen skrämmande! Till och med mamma tycker att det är otäckt och hon brukar inte känna av sådant, så då är det illa.

Detta är en gammal byggnad som det har bott hur många som helst i genom åren, så jag har inte koll på tidigare hyresgäster.


Anmäl
2014-03-20 08:38 #5 av: HellaBella76

Fick en känsla av "yrighet" jag med..

Anmäl
2014-03-22 11:09 #7 av: Nevina

#5 Då är vi 3 Glad

Nu har jag tagit bilder på vinden och hoppas att någon vill vara snäll och hjälpa mig med vad som finns där!

Här är en bild på våningen jag bor på (min dörr är ej med på bild). Där brukar man kunna känna av en väldigt obehaglig energi. Var dock lugnt idag när jag tog bilden. Till höger ser ni trappan som leder upp till vinden.


Anmäl
2014-03-22 11:12 #8 av: Nevina

Här är en bild på trappan som leder upp till vinden där förråden finns. Det är dörren till höger som leder till mitt förråd. Den vänstra dörren kan jag inte öppna med min nyckel, så där har jag aldrig varit, men kan tänka mig att det säkert finns någon närvaro där också. 


Anmäl
2014-03-22 11:13 #9 av: Nevina

Som sagt är det dörren till höger..

Anmäl
2014-03-22 11:16 #10 av: Nevina

Här är då vinden. Bilden är tagen åt vänster i korridoren när jag står i dörröppningen. Mitt förråd ser ni lite av på höger sida, det slutar där den färgglada plastpåsen ligger.

Anmäl
2014-03-22 11:19 #11 av: Nevina

Och här har jag tagit kort åt höger i korridoren, ståendes i dörröppningen. Mitt förråd syns till vänster, ni ser hänglåset där längst ner till vänster. Efter att bilden togs har jag dock bytt till ett silverfärgat lås.

Anmäl
2014-03-22 21:35 #12 av: blommain

Hej Nevina! Jag ser bara ljusa energier på dina foton,gällande trappan upp till vindsvåningen.Och gången fram till ditt förråd.Inne i din lägenhet,vid fåtöljerna känns det något tyngre i omgivningen.Men det kan bero på din egen nervositet.Som i sin tur påverkar din egen lilla hund.Du behöver inte vara rädd för något,hemma hos dig.Du kommer snart att känna en lugn atmosfär hemma hos dig.

Anmäl
2014-03-23 08:49 #13 av: Lollo 97

Tror du att det kan vara andar. Kan vara bra att ta dit en som kan föra bort andar om så är. Kanske inte är andra men om det hänt något fruktansvärt så kanske dom inte kan få lugn och ro och stannar kvar.

Anmäl
2014-03-23 09:40 #14 av: Nevina

#12 Tack för ditt svar! Jag kan dock inte hålla med dig om att det bara finns ljusa energier på vinden. Det kanske är så att det bara är det du snappar upp, men jag lovar dig att det finns riktigt tunga och ovälkomnande energier där, ibland är de jättestarka så att det inte går att vara där och ibland känns det mest som något i bakgrunden som stör och är obehagligt.

Kan du förresten känna av vem det är som brukar gå runt på vinden med träskor (eller skor med väldigt hårda sulor)? Det hörs jätteofta och kan hålla på länge åt gången. Dock har jag inte hört några steg de senaste veckorna. För ett tag sedan hördes stegen nästan varje dag. Det låter väldigt högt, det går inte att missa.

Sedan är det någon som tänder lampan där uppe hela tiden. Vet du om det är samma person som klampar runt där med skor?

Gällande den gången som hunden blev skrämd i vardagsrummet så blev han rädd innan jag ens noterat att här var något, så det berodde inte på mig då.

Här är ofta någon som rör sig i lägenheten, jag är sällan ensam. Det bryr jag mig inte så mycket om, så länge de inte får för sig att flytta på grejer eller ställa sig bara några cm ifrån mig. Däremot kan jag gå med på att jag blir riktigt illa till mods och även arg när de skrämmer djuren och att mina känslor kanske då kan förstärka det hela. Men då har de ju redan skrämt djuren innan jag ens vet att de är där.

Anmäl
2014-03-23 12:35 #15 av: blommain

Hej Evelina! Jag ser en äldre rundnätt dam,som går ofta vid gångarna omkring förråden.Hon är ganska kort med silvergrått hår.Klädsel kjol och hon har ofta en kofta på sig.Hon gick ofta med träskor på sig,hon har bott tidigare i huset under många år.Då hon levde i huset var hon mycket ängslig för sina tillhörigheter som hon förvarade i sitt förråd.Hon var rädd för inbrott,för sin egen del och andras.Därför kan man höra hennes fotsteg.

Anmäl
2014-03-23 12:47 #16 av: Nevina

#15 Tack så mycket för ditt svar! Intressant, då vet jag varför någon ständigt knallar runt där uppe med träskor! Jag har också känt av en kvinnlig närvaro på vinden, men inte vetat om den hörde ihop med de tunga energierna där eller ej. Nu när du beskriver henne så känns det inte som att det är hon som ger ifrån sig den tunga och ovälkomnande energin, den måste bero på någon annan. Kul att det finns en trevlig ande där också då, som håller koll på sakerna!

Anmäl
2014-03-25 08:06 #17 av: blommain

Hej Evelina!Jag förnimmer mest den kvinnliga damen på vinden.Angående din manliga närvaro,i din lägenhet.Kan jag inte säga något specifikt,det enda jag får till mig är att du skall flytta om dina möbler i lägenheten.Så att du får in ljus och rymd i din bostad.Så kommer den här mörka energin att blekna så småningom.Lycka till!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.