Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Healing

Djurkommunikation sökes i närheten av Falun

2014-03-14 22:24 #0 av: Lonewolf

Har en hundvalp som är hur snäll och go som helst hemma eller hos mina föräldrar men hos sin dagmatte så är han en ren terrorist tydligen tuggar sönder mobilladdare och sitter och ylar efter mig när jag lämnar honom där. Som jag har förstått det så tror att jag ska lämna honom för gott där eller har det hänt något där som gör att han inte alls trivs där längre?

Ja jag vet att det inte är det bästa att lämna en valp borta när han är så ung men tyvärr så blev jag lämnad efter att jag köpte honom så det är det enda alternativet tyvärr.


Mvh Per och Sacco

Anmäl
2014-03-14 22:34 #1 av: Skogshumblan

Hej!
Tycker du gör rätt som ser till att Sacco inte är ensam.

Kan tyvärr inte tipsa dig om någon i Falun. Om du vill kan jag prova på distans. Om Sacco är med på det kan det gå lika bra som IRL.
Hur som, hoppas det löser sig för er.

Anmäl
2014-03-14 23:53 #2 av: Hybriden

Sacco saknar dig. Och han har förlite att göra där det är därför han biter sönder saker. Han känner att han inte kan lita på sin dagmatte!

Anmäl
2014-03-15 00:32 #3 av: allhealing

Hej,

jag finns i Falun och kan hjälpa till.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2014-03-15 00:42 #4 av: Cahira

Ta med saker som luktar dig (trygghet) och några ben hunden kan ta ut tuggbehovet på. Mamma är tryggast helt enkelt. 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-03-15 07:22 #5 av: Lonewolf

Hej och tack för svar.
Jo jag vet att han ska ha saker som luktar jag och tuggleksaker med sig vilket han har.
Men saken är den att han verkade trivas första abetsperioden men rätt vad det är så vill han inte vara där?????? Även fast han verkar gilla sin dagmatte för han springer fram till henne på en gång och ser så där glad ut som bara en hundvalp kan göra.

Mvh Per/Sacco

Anmäl
2014-03-15 09:46 #6 av: Hybriden

Hur gammal är din valp?

Anmäl