Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Healing

Jobba som healer

2014-03-04 15:42 #0 av: live4life

Hejhej :) jag är ny användare här, hoppas jag kan få lite tips!

Jag vill jobba som healer och har en massa ideer och är duktig på vad jag gör men lyckas inte riktigt få en kundkrets. Jag vill inte tjäna en massa pengar utan mest få en liten symbolisk summa så att även folk med ekonomiska problem kan få hjälp.

Alla mina vänner vet vad jag gör och de får healing gratis såklart, det är både bra utbildning för mig men också för att något annat känns helt fel för mig.

Jag har en liten facebook sida och en hemsida, men jag uppdaterar inte så frekvent för jag börjar tappa motivationen lite... Jag vet att man måste vara tålmodig men det är ju så tråkigt haha


har ni några tips? Kram

Anmäl
2014-03-08 00:30 #2 av: NiklasTyreso

Healing är inte lika poppulärt som spiritistiska medium eftersom tv inte sänder lika många healing-program som de sänder medium-program. Folks intressen påverkas av propagandan helt enkelt.

Gör din grej ändå, oavsett om du är poppulär eller ej.

Anmäl
2014-06-19 21:23 #3 av: Challa86

Jag startade en tarot-sida på facebook och har erbjudit gratisläggningar via "Svenska Tarot o Medium gruppen" just för att få en "kundkrets". Jag känner som dig att i stället för att sätta upp en himla massa priser blir jag mer tacksam för en symbolisk summa eller annan gåva. Det vi gör eller vårat mål är ju att hjälpa de som behöver healing, vägledning eller att någon bekräftar dem. 
Mitt tips till dig är att joina gruppen och promota dig lite. Jag garanterar att någon kommer nappa. Glad

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-06-19 23:01 #4 av: Cahira

Ibland ar rykte din basta van. Be dina vanner prata med vanner och bekanta och ha nagot specialerbjudande och sedan kan du hoppas att de rekommenderar dig och sa vidare. :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-09-09 11:23 #5 av: B.in.growth

Gör en tävling på Facebook där man kan vinna en gratis healing om man gillar sidan och delar inlägget å så ber du alla vänner först så får du fart och säkert många nya följare..

Lycka till...

Anmäl
2014-09-10 13:17 #7 av: Jane-Lyzell

Resultat ger bra reklam från mun till mun - är dina healingresultat goda bör du inte ha problem med sinande kundkrets- det är alltid resultatet av healingen som räknas- inte hur mycket man vill synas!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.