Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Någonting/ någon i mitt hus?

2014-03-01 15:53 #0 av: Luisa

Hej!

Jag har vart inne på detta formum och läst olika inlägg eftersom jag är väldigt intresserad av det övernaturliga. När jag var inne på en en forumtrådarna här hände någonting konstigt. I ögonvrån såg jag någonting mörkt röra en stor vit grönalundsboll och fick den att snurra runt på platsen. Jag trodde det var katten men när jag kollade dit försvann skuggan men bollen fortsatte röra sig. Jag blev då yr och gick ut och öppnade dörren och in kom katten. Han gick runt lite i hallen och jamade. 

Jag har vart med om en rad olika händelser i den här lägenheten och både jag och mamma har vart med om olika saker som inte går att förklara på ett logiskt sätt.

Min morfar har gått bort för ungefär 4 år sedan men har endast besökt mamma i hennes drömmar. Vi hade ett väldigt starkt band men trots det har han inte besökt mig. Vad jag märkt. 

Kan även tillägga att jag inte känner mig välkommen i exempeltvis mina föräldrars rum då jag om jag inte stängt ner nästan måste springa förbi det rummet.

Jag kan lägga upp bilder på lägenheten senare om det behövs.

Anmäl
2014-03-01 21:19 #1 av: gossi15

lägg ut en bild så kan man se vem de är, eller känna via bilden! :) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.