Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Seans - upplevelser & frågor

Vad är det som luktar?

2014-02-27 10:22 #0 av: Pidi

Hej!

Då och då upplever jag en sur trä eller tobaksdoft. Jag har upplevt det i mitt hem i olika rum. Kände doften nyss, men nu 5 min senare är den borta? Har även upplevt samma doft på mitt jobb en gång? 

Funderar - är det jag som luktar, har jag röta på vinden i huset? Jag får inte ihop det? Kan någon här "se" vad det är?

Mkt tacksam för svar.:)


Anmäl
2014-02-27 10:46 #1 av: Pidi

Lägger med en bild från kontoret, där jag känt doften flest ggr. Kände den för en stund sedan igen? Och nu är den borta. Inbillar jag mig? Är det ngn, vem i så fall?:)


Anmäl
2014-02-28 11:22 #2 av: Jerrie

Svårt att säga varifrån lukten kommer. Kan ha naturlig förklaring eller så kan det vara en ande, fast jag tycker väl att mer saker än så borde hända i sådana fall. Men vad vet jag.
Jag känner ett par som bodde i en lägenhet där en doft av parfym svepte förbi i tid och otid. Inte så mycket annat hände, men de är i alla fall övertygade om att det var en platsbunden ande som framkallade doften.
Men som sagt, vad vet jag? :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.