Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

en fråga om kvinnlig energi

2014-02-20 18:03 #0 av: [upstairs_to_heaven]

Jag har blivit uppmanad att uttrycka kvinnlig energi. Vad innebär det ?
Är det för att släppa ut undertryckt kvinnlig energi?
Dela gärna med er av era erfarenheter.

Anmäl
2014-03-03 10:03 #4 av: Amandla

Puffar upp så fler kan läsa tråden Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-03-03 12:23 #5 av: Älvan

Vem har uppmanat dig till det? Livet är ju att leva i balans. Kvinnligt anses ju att vara ta emot (tänk sexuellt. Kvinnan tar emot livet). Kvinnan är en givare av livet. Hon ger med hela sin kropp livet själv. Kvinnan är mjukare värden i livet. Kvinnan är dans, sensualitet. Livslust. Att både ge och ta emot.

Detta är min egen tolkning av kvinnlig energi.

Jag tror inte det finns genvägar. Du måste fånga vad kvinlighet är. OM och endast om du själv tycker det är en obalans här. Om nån extern person sagt det till dig kan ju det faktiskt vara fel. Sätt dig ner och fråga dig först om det stämmer. SEN försöker du tolka det hela själv.

Anmäl
2014-03-03 19:02 #6 av: NiklasTyreso

Du ska själv bestämma vilka uttryckssätt som passar för dig att visa dina sidor bäst!

Först och främst är vi människor. Att klassificera folk i kön, män är si och kvinnor är så, är banalt. Det stämmer vissa män och vissa kvinnor men kanske inte ens på de flesta.

Ska du släppa fram din kvinnliga energi för att tillfredställa dina behov eller för att göra den som sa det nöjd med dig?
Tror du inte att du duger som du är?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.