Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Väcks av någon som tilltalar mitt namn...

2014-02-11 16:40 #0 av: annasofia86

Hej! Är nybliven medlem här och vill dela med mig av en upplevelse som jag haft två gånger under de senaste månaderna. Det som händer är att jag blir väckt på natten av en kvinnlig röst ( som låter som min mamma) som säger mitt namn, försöker väcka mig och tar mig på axeln (precis som när jag var barn och blir väckt på morgonen). 

 Det är en vänlig och lugn röst (inte skrämmande på något sätt) och känslan är att hon/den/det vill att jag ska vakna bara. Det ska tilläggas att jag aldrig fysiskt kände hur hon tog mig på axeln utan detta var en känsla som jag vaknade av. Upplevelserna är väldigt verkliga och tydliga och jag har svårt att relatera detta till att det skulle vara en dröm och det har aldrig hänt förut. 

 Är det någon som upplevt samma sak, har någon tanke eller förklaring till vad detta kan vara och vad hon/den/det vill mig så skriv jättegärna! Är öppen och tacksam för alla sorters tankar och förklaringar. Tack på förhand.

Anmäl
2014-02-12 12:09 #1 av: hårnål

Hej! Kanske är det så att det är din mamma som vill kontakta dig,du känner ju igen det här.Händer det en gång till så fråga om det är hon och vad hon vill dig.Kanske vill hon veta hur det är med dig,och berätta det för henne,då kanske hon känner sig lugnare.Det är inte alla unnat att få kontakt med någon bortgången ,fast dom så gärna vill det.Hör gärna av dig hur det gått!Lycka till!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.